|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Mobilmedia (by Tehno-mag) (informacije i iskustva)
Imaju PHILIPS TV 55OLED706/12 za 6999kn (za gotovinu), nije sad neka cijena da stavljam pod akcije ali tko kupuje za gotovinu cijena je nešto povoljnija. Mene sad zanima kakva su iskustva kod njih što se tiče garancije, jel vrijedi u HR ili šalju vani. Znam da su naslijedili propali Tehno-max i nisu bili za preporuku (ljudi su izgubili garancije), ali evo sad rade već petu godinu i jel se šta promjenilo po pitanju preporuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Iako je monitor buđet, ima divnu IPS sliku bez ijednog mrtvog pixela, pa ga ne bih slao nigdje niti bi svojih 60 eura nazad. Uzmem napajanje i račun i jutros odšetam do tehnomag dućana u kojem je i kupljen. Prodavač me baš i ne razumije, pa zove šefa koji stiže u dućan za 3 minute. Pošto imaju isti takav (ali VA) u dućanu, meni je logično da ga isprobaju s mojim napajanjem. Šefu bi bilo logičnije da sam ja donio monitor, pa da moj isprobaju sa napajanjem. Uglavnom, isprobali novi monitor u dućanu sa novim i mojim napajanjem, gdje je s mojim bio mrtav, a s novim živ. Uzeli moje neispravno, dali mi ispravno s kojim sam odšetao kući i priključio na monitor koji opet radi bez problema. Pa evo im palac gore. Zadnje izmijenjeno od: jazz3p. 09.06.2025. u 12:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|