Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.03.2022., 16:17   #1
tomo19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Mobilmedia (by Tehno-mag) (informacije i iskustva)

Imaju PHILIPS TV 55OLED706/12 za 6999kn (za gotovinu), nije sad neka cijena da stavljam pod akcije ali tko kupuje za gotovinu cijena je nešto povoljnija.

Mene sad zanima kakva su iskustva kod njih što se tiče garancije, jel vrijedi u HR ili šalju vani.

Znam da su naslijedili propali Tehno-max i nisu bili za preporuku (ljudi su izgubili garancije), ali evo sad rade već petu godinu i jel se šta promjenilo po pitanju preporuka?
tomo19 je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2025., 11:53   #2
jazz3p
Premium

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor jazz3p Pregled postova
Kupio danas u tehnomag dućanu IPS monitor (AMD FreeSync 100Hz, 1ms, VGA, HDMI, VESA) za 60 eura. Ima za 5 eura više isti model sa VA ekranom. I u pevexu.
Jučer točnije 20 dana nakon kupovine mrtav. Ima vanjsko napajanje preko adaptera/trafoa/kutijice 12V/2A/24W, pa provjerom (mjerni instrument pokazuje nulu, nešto mućka unutra što prije nije, drma struja diranjem utikača nakon što je ištekan) zaključujem da je 99.9% problem u kutijici.

Iako je monitor buđet, ima divnu IPS sliku bez ijednog mrtvog pixela, pa ga ne bih slao nigdje niti bi svojih 60 eura nazad. Uzmem napajanje i račun i jutros odšetam do tehnomag dućana u kojem je i kupljen. Prodavač me baš i ne razumije, pa zove šefa koji stiže u dućan za 3 minute. Pošto imaju isti takav (ali VA) u dućanu, meni je logično da ga isprobaju s mojim napajanjem. Šefu bi bilo logičnije da sam ja donio monitor, pa da moj isprobaju sa napajanjem.

Uglavnom, isprobali novi monitor u dućanu sa novim i mojim napajanjem, gdje je s mojim bio mrtav, a s novim živ. Uzeli moje neispravno, dali mi ispravno s kojim sam odšetao kući i priključio na monitor koji opet radi bez problema.

Pa evo im palac gore.

Zadnje izmijenjeno od: jazz3p. 09.06.2025. u 12:09.
jazz3p je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno