|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() zanima me dal se moze puknut DivX sa titlom na DVD..u DVD formatu naravno. ili mora titl biti integriran u film?? a inace, ako imam DVD na hardu..u obliku samo VOBova i jednog IFOa...jel mogu to SHRINKat i puknut natrag na DVD? DVD Shrink mi ne podrzava otvaranje sa harda osim ak je BAS DVD skopiran... edit: al sam grijesio ![]()
"I can resist everything except temptation" Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 06.09.2005. u 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Probaj avi2dvd |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Avi2Dvd grčkog programera. Vrlo je jednostavo, preveden na Hrvatski jezik (moja malenkost), podržava više enkodera i među prvima koji podržava subtitlove. što se tiče subtitlova kod Avi2Dvd on koristi drugačiji character set nego što je većina subtitlova kod nas napravljena (ima izuzetaka). Za nas je taj character set ISO8859-2. No, tu ne prestaju problemi, trebalo bi također subtitl prekonvertirati u taj character set. U tome ti može pomoći UniRed (http://www.esperanto.mv.ru/UniRed/ENG/). Dakle, učitaš subtitle u ovaj odličan program, selektiraš sve, desnim klikom odabereš properties i postaviš character set na ISO8859-2. Primjetit ćeš da se većina naših slova (ć,č,š,đ,ž) izmijenila pa ih moraš ručno ispraviti (trebat će ti vremena). Kada si sve napravio spremi subtitle i to je to. Nakon toga pokreni Avi2Dvd i dalje će sve on sam napraviti. Ako kodiraš u DVD preporučam ti da koristiš HC enkoder. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
GTO²
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
FilmMachine je u biti derivat Avi2Dvd-a i ima iste boljke kod subtitlova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
e super... s tim da char set nece biti problem jer su mi svi titlovi na engleskom pa nema nikakvih č,ć,š,đ i ž... budem probao... puno hvala Edit: P.S. al jos me jedna stvar zanima: kako SHRINKat VOBove sa harda i sprzit natrag na DVD?? Dakle bez konverzije u DviX. Vidio sam na official siteu od Avi2DVD Guide Dvd9 To Dvd5 Without Menus With ReEncode, pa pretpostavljam da on to moze iako samo iz naziva Guidea nisam siguran (nemrem sami guide otvorit)...uglavnom budem probao navecer sa njim kad dodem do svog kompjutera...
![]() |
#8 |
Premium
|
Ovdje ti se nalazi moj kompletan vodič za DVD Shrink: http://www.neotronic.info/index.php?...d=17&Itemid=31 Zadnje izmijenjeno od: Excalibur!. 18.10.2005. u 13:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|