|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Napajanje i miš
Kojeg miša do 220kn ? Koje napajanje do 320kn ? --------------------------------- Da li je ovo dobar izbor Napajane Chieftec Enhance ATX-1136H, 360W , a miš Miš Creative Optical 5000 Kakav je to uopće miš? Jesu Creativovi miševi dobri ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Mogao si napisati kakvu imaš konfiguraciju, ali napajanje je dovoljno kvalitetno za većinu konfiguracija. Što se miša tiče neznam za taj Creative. Ja bi nekeko rađe uzeo Microsoftovoga ili Logitechovoga. :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Nemam para za MX 510 to je miš 100kn skuplji ... ovi Creativovi mi se ne čine loši, pogledajte na stranici od linksa (ni reklama) pod kategorijom miševi pa mi javite. Napajanje ču uzet ćiftekovo 360W, ali neznam hoče li biti dovoljno jako. To treba pokretat -matičnu -proc -hard -dvd -cd/rw -2 x 80mm vent. -1 x 120mm vent -grafu 5900xt -rame hmm hoče li 360W biti dosta ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Pa či moj čuftek od 300 W pokreče sve ovo iz siga + 3X 80 mm fanove sa ledicama+ skener + printer koji su celo vreme uključeni prek USB-a bez problema onda ne vidim zakaj ovo od 360 nebi tebo isto delalo ![]()
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2004
|
TRAŽI PA ĆEŠ NAĆI
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=11744 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2004
|
re
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja iman mx-500 mogu rec da je štakorcina glizi po svim vrstama podloga a i cini mi se da je neunustiv jel toliko je puta letija da mi ga je dopizdilo treskat.Pa mislin da se jako isplati jos kako usparat tih 100 kn vjer mu cini mi se da je to dozivotna investicija(MX510 je puno ljepsi i ima jos bolju optiku)
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
logitech i chief ali uzmi vise od 360W - 400 ili vise - tako misli na buducnost
![]() |
#12 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Chieftec 360 W mu je i vise nego dovoljno....to je pravih 360 w.... Imas na linksovoj stranici wattage kalkulator pa izracunaj koliko ti treba....a ventovi uzimaju zanemarivo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
member
|
btw za chiefteca pazi da je dual fan! u hg spotu imas za 322 kn....nema boljeg za te novce..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
360W enhanced Dual Fan ti je dovoljan bez brige, ak hoces ipak vise 420W je tu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Nemoj kasnije plakati zasto nisi uzeo mx-a ![]()
![]() |
#21 |
Napokon dočekao DNF :)
|
fx 5900 XT vuče oko 75 w! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |