|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Coolermaster Haf
Pozdrav, izgleda da sam našao buduće kučište, zasad zadovoljava (bar prema reviewima) sve moje zahtjeve pa me zanima dal se netko pobliže susreo sa tim kučištem i kakvo je mišljenje stekao? Vidim da svuda dobiva nagrade... Evo link na njega. CM Haf P.S. Za one veeeeelike ventove ne treba trošit riječi, ako ga kupim oni idu u prodaju, tak da ko da ih ni nema. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Vidio sam ga i dosta mi se sviđa onako army kuciste ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Strichek Moderator
|
Ja sam ga vidio nakratko, nisam išao u detalje jer sam čekao frenda koji radi u Feniksu da mi ga u detalje pokaže i kad je došao na posao, prodali su ga. ![]() E da moji zahtjevi za kučište pa ako ima neka alternativa slušam - tiho - veliko - cijena do 1500 - na vrhu kučišta USBi, paljenje, reset - izmjena optike i diskova bez šarafcigera, dakle gumbeki, il neš slično - bez vrata!!! - utor 3,5'' ilitiga floppy - thermaldrek ne - sva mjesta gdje nisu ventovi se zatvaraju sa spužvom radi prašine - cooler sa prednje strane za hardove (po mogućnosti da ima kao CM Centurion 532 mrežicu)
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 21.01.2009. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moja Preporuka je Zalman GS1000 Full Tower review: http://www.youtube.com/watch?v=iF3QncmBQt8 Links shop: http://www.links.hr/index.php?option...egorija=052626 my 5c worth cheers |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Brijem da je zalman rijesio hladjenje HDD-a preko exaust fanova tj. kad ventovi s straznje strane i gornje ispuhuju vruc zrak vanka novi ulazi preko diskova a za reset button to ti je rijeseno preko power buttoa tj. drzi gumb za paljenje malo duze i dobijes reset jos duze hard power off. Brijem da je lik to objasnio u video reviewu. Jedina moja zamjerka na to kuciste je da se moras sam pobrinuti za dust filtere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
Na poslu nemam zvuka pa samo samo sliku vidio ![]() Opet hlađenje diskova je banana jer po ljeti kad se užari sve ode temp u oblake. ![]() One gornje ventove bi maknuo i stavio spužvu da prašina ne ulazi a previše ventova rezultira prevelikom bukom koje opet ne smije biti. Jel imam neki izbor osim Hafa? ![]() ![]() EDIT: Ne apeliram na to da samo Haf dolazi u obzir, makar osobno nisam našao neko drugo kučište za sve moje kriterije...
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
mozda ovako nesto? http://www.lian-li.com/v2/en/product...25&ss_index=62 http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.604.094 nisam provjeravao dal zadovoljava sve uvjete, ali eto - izbor vise za pogledati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
Ovaj je MIDI a ja tražim BIG. Btw. Lian Li mi je i McG predložio ali nažalost big tower je iznad mog budžeta ![]() A CM690 je također MIDI taj mi je pak ĐU predložio. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Rebel je mi izgleda nekak slabasan, ja ga nebi uzimal u obzir makar je jeftin.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
In the ghetto
|
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
In the ghetto
|
Ovaj bi ti mogel bit dobar sam kaj ga jos nema kod nas: http://www.cpu3d.com/review/6985-1/c...roduction.html http://www.bit-tech.net/hardware/cas...niper-review/1 cijena bi mogla bit oko 1000kn
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Prelazi limit... Al ja mislim da je to jedno od najboljih kucista... Za mene je... http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=12453 http://www.coolermaster.com/products...ate=17&id=3947
![]() |
#23 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
stari stacker i amen ![]()
![]() |
#24 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
http://www.sharkoon.com/html/produkt.../index_en.html možda se daju vrata skinuti? odpedaliraj ga pogledati u links. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Sutra naručujem CM HAF od Beshtye ![]() Zvao sam ga i kaže da dolazi u srijedu u Hardveraj pa eto idem si priuštiti nešto sa čim ću biti miran oho-ho 1200 kn, kučište je predobro. Reviwevi ga hvale uzduž i poprijeko Dolazi mi u četvrtak, a vjerovatno će od 3 230 cm venta ukopčan biti samo jedan... bar za početak
![]() |
#27 |
Banned
|
I manja bi ti investicija bila preporod u odnosu na soprano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ni Soprano nije toliko loš kolko malo prostora ima HDD završava a grafička počinje ![]() Razmišljao sam si između HAFa, CM 690, Antec 900 te NZXT Lexa, odabir je pao na velikoga, em mi se sviđa, em ima prostora koliko hočeš, pa ko zna kakve će biti ploče i grafičke za 2 godine, pa neka bude i za ubuduće Samo neznam dal da Corsaira okrenem naopako ili kak... to si jos razmišljam. A PSU se može staviti i gore i dole. Jako mi se sviđa i ona rupa na MBO trayu gdje CPU i cooler dolazi, ne treba se vaditi MBO da bi stavio backplate ili slično. Jedino što mi se ne sviđa, a to je po meni i minus 99% kučišta danas je broj 5.25" mjesta u odnosu na 3.5" mjesta. Kojeg će mi vraga 8-9 komada 5.25, koda ću ikad imati toliko optike ili panela Bolje da stave više 3.5" mjesta, HDDa nikad dosta Uz HAFa dolazi i CoolerMaster V8 cooler, te Mushkin XP 2x2 GB ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 09.02.2009. u 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Sjećam se kada sam ga imao,još je bila era 6800GT kartica,pa ako ti je disk bio u kavezu u visini PCIE porta,morao si jebački savit SATA kabl da bi ti to stalo.Sreća pa je na ljestvici prije došla promjena casea,jer neznam kako bi natrpo ovo dvoglavo čudovište od 28cm ![]() Finjak,to si ravno u lipu izgleda 2 glave bubnuo u komputer ovaj mjesec ![]() ![]() Izgleda ok,ali za 1200kn ipak mi antec ulijeva više povjerenja.1200 mislim,900 je tu negdje u egalu sa sopranom veličinom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam to kuciste vec par mjeseci i nisam mu nasao mane fantasticno je, kao tenk, ventilatore sam utisao sa q-fanom na ploci i necuju se ali hlade ko ludi sve temperature su mi popadale za 5-7C. Ranije sam imao Sharkoon Rebel 9 i u odnosu na HAF je igracka toliko je ovo komforno, i dobra je fora za zamjenu hladnjaka nemora se vaditi ploca iz kucista jer ima prorezan otvor iza ploce to mi odgovara jer mi se gadi cesto vaditi plocu vani kad probavam kakav bolji hladnjak. Samo za one koji se misle izmedu HAF-a i Anteca 900 neka se ne premisljaju Antec izgleda neozmiljno naspram HAF-a kada se gledaju uzivo jedan kraj drugoga, i ja sam se lomio ali dok ga nisam vidio uzivo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|