|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
najbolja miš podloga je?
eto preporučite nešto do 200 kuna. za dizajn je ofkors, preciznost i ostalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja imam Func 1030 i odlična je (već 2 godine) iako moras pazit kad je peres da onu podlogu gumenu ne operes u vrucoj vodi (meni se to dogodilo i sad je malo naborana s jedne strane). Ali sad cu je zamjeniti sa sharkoon x-nešto jer je niža i dobiješ 5 komada za 60 kn! Pa ćemo prijatelj i ja to uzeti popola (60-40 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
imo nema najbolje podloge, zavisi shto ti pashe. moja preporuka bi ti bila fatpad, jer koliko znam to je jedina big platnena koju mozesh kupit u cro. zasto platno? radi trenja(= kontrola. imo) ukoliko vishe volish plastic/glass/steel, takodjer bi preporucio neku func ili steelpad.
![]() |
#5 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
steel pad 4d u kombinaciji sa mx510 ili slicnim. kada se naviknes na nju (gotovo ne osjecaj trenje) onda ti je vise nista nece moci zamijeniti ![]()
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ONE AND ONLY fUnc nema bolje od nje (1030model) probao sam skoro sve podloge dostupne u hr i fUnc je numero uno samo ako netko zna di nabaviti crnu neka mi javi bio bi mu jaaaaaaaako zahvalan tnx.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
fUnc 1030 sam koristio 2 godine... Podloga je odlična, super! Kad bi joj trebao dati cijenu bila bi 8.5 od 10 Nedostaci: 1. Pre mala je (koliko god sam sebi govorio da mi veća ne treba) 2. Nakon par mjeseci korištenja gumena podloga se izobliči, a materijal podloge se išulja ... Ovo nije nedostatak jer se podrazumijeva da ces nakon godinu dana rada kupiti drugu (naravno istu ako su bio zadovoljan sa inom) Sad koristim Icemat 2nd edition black... smatram je boljom! _________________________________ "Mišljenje je kao šupak, svako ga ima..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ako je miš optički a vjerujem da je najbolje podloga je da nema podloge ![]()
__________________ |
![]() |
#9 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ja cu opet preporuciti moju CoolerMaster Alloy X-pad III velika je, dobro dizajnirana, kvalitetna - komad aluminija tako da bi se morao potruditi da ju ostetis (vise od pola godine jos potpuno ko nova) mis klizi ko lud jedino sto moras imati misa za nju jer je mat crna pa neki misevi (jeftiniji od 100 kn) ne rade na njoj (preporuka su svi MX Logitechi) jedino ne znam dal ih ima za kupiti kod nas (bilo ih je u Linksu) Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 02.01.2006. u 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo prijatelj mi danas bio u linksa i kupio 5x sharkoonovih podloga za 50kn. Da ti svaka izdrzi par mjeseci - super, a navodno su dosta dobre i sta je najvaznije - "niskoprofilne" :clap: Zajeb je ako ti je podloga tvrđa od misevi "nozica" jer ti se onda izlizuje mis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
A papir u formatu A4 ![]() za optiku dušu dalo.... a ako se miš koristi neprekidno mora biti optički!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja držim svog optikanera na... kak se to zove gdje se drže ruke na fotelji ? ![]() Uglavnom , fotelja je direktorska a naslon za ruke širok i ravan. Marerijal je nekakvo platno tak... kao kuhinjska krpa kad se iskuha jedno 10-tak puta ![]() PLATIT podlogu ?? ccccc.... muškarčine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hm 200kn za podlogu,imam vec 2g crnu platnenu sto dodje kojih 10kn.Nevolim druge jer mis previse klizi onda dok na platnu ima bolje trenje.Kad se zaprlja malo deterdzenta i opet dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
http://www.links.hr/?naziv=podloga-z...5&tab=komentar onda ide ova za drakonia sharkoon ( i nemam puno mjesta na stolu za parcova ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...=194627&page=4
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
došao mi je steelseries qck mini i jako sam zadovoljan sa podlogom.Stoji mi na staklenom stolu i kada je pokušam gurati sa 2 ruke podloga se ne miče,drakonia black klizi bez problema po podlozi i miš nigdje ne preskače ili slično.Za 50 kn super podloga,još se i dobije naljepnica ![]() Jedini minus podloge je što se prašina i ostale slične gluposti ostaju na podlozi i nakon jednog dana već se vide one bijele točkice i slično na podlozi :S lagano se očisti ali opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni osobno najbolja Razer Goliathus Control verzija, volim kad je malo grublja podloga da imam bolju kontrolu miša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
papir A3 + selotejp protiv klizanja.
|
|
Oglas
|