|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
O-prstenovi za tipkovnicu
Jako mi je prirasla srcu mehanička tipkara s plavim switchevima, ali moram nešto poduzet sa bukom zbog mira u kući ![]() Zna netko di se kod nas mogu nabavit gumeni o-prstenovi tvrdoće 40A/50A, 2-4mm debljine. Malo sam se pogubio s dimenzijama. Nešto ovako, ali za puno manje dolara/kuna
![]() Vidim da stranica trenutno ne radi, pa evo slike Jako mi je prirasla srcu mehanička tipkara s plavim switchevima, ali moram nešto poduzet sa bukom zbog mira u kući ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nemaju dimenzije koje meni odgovaraju na lageru, a ne isplati im se naručivat za tako malu količinu. Tako da nisam ni pitao za cijenu. Jedna ZG firma ima ringove točnih specifikacija, ali 2,5 kune po komadu, Dakle, za 120 komada 300 kuna + PDV ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Koliko komada, točne dimenzije i sve mi reci, pa upitam za ponudu "preko veze"... edit: u biti 120 kom, 5mm promjer, 2-4mm debljina, 40A/50A ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ovako mi je rečeno: O-Ringovi NBR 70 - 5x2 cijena je 0,53 kn/kom 5x2,5 0,60 5x3 0,57 5x3,5 1,30 Ako si zainteresiran, možeš mi na pm poslat mail, pa dobiješ "official" ponudu po kojoj platiš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|