Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.09.2005., 13:00   #1
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Slusalice za "okolo"

trebam preporuku nekih slusalice za mp3 player, imo sam gro onih sta udjes u ducan pa kupis raznih modela sony, panasonic, jvc i sl. al nikad niti jedne nisu dugo izdrzale il se kabel savinuo il su bile lose. Trebo bi preporuku za slusalice in-ear sistem samo, nevolim kad mi nes stoji na glavi dok hodam... Znaci in-ear sistem, do 300kn. nedam previse para ionak cu ih potrgat pa nek traju bar 6 mj mojeg abusea
Staro 09.09.2005., 13:19   #2
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Re: Slusalice za "okolo"

Citiraj:
Originally posted by Trek
trebam preporuku nekih slusalice za mp3 player, imo sam gro onih sta udjes u ducan pa kupis raznih modela sony, panasonic, jvc i sl. al nikad niti jedne nisu dugo izdrzale il se kabel savinuo il su bile lose. Trebo bi preporuku za slusalice in-ear sistem samo, nevolim kad mi nes stoji na glavi dok hodam... Znaci in-ear sistem, do 300kn. nedam previse para ionak cu ih potrgat pa nek traju bar 6 mj mojeg abusea

Znam da si se odlučio za in-ear, ali taj koncept, osim malih dimenzija, nema ama baš NIKAKVE druge kvalitete.

In-ear slušalice su akustički loše (nemjerivo lošije od bilo kojih naglavnih) te oštećuju uši kako fizički tako i akustički.

Umjesto njih, peporučam Sennheiser PX100, koj seu naglavne slušalice vrlo malih dimenzija i mase (60 grama), sklapaju se u poseban etui i cool izgledaju, te odlično stoje na glavi - čvrsto i ugodno. Najvažnije o svega - imaju toliko dobar zvuk i snažan bas, u tolikoj mjeri da misliš da je subwoofer kraj tebe.

Ako baš i dalje hoćeš dobar in-ear, uzmi najskuplje iz Sony Fontopia serije (ali moraš imati veliko uho!) ili one za iPod kao dodatna oprema.
Jango Fett je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 09.09.2005., 13:24   #3
Trek
Premium

Trek's Avatar

gle ja znam da su lose, al to su mi slusalice za hodat po cesti, ak idem negdi autom/avionom/busom uzem od doma velike studijske

znaci ipodove ili sony, di ima kupit da ne lunjam previse?
Staro 09.09.2005., 13:28   #4
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Trek
gle ja znam da su lose, al to su mi slusalice za hodat po cesti, ak idem negdi autom/avionom/busom uzem od doma velike studijske

Pa one o kojima pričam su i namjenjene za hodanje po cesti... ali dobro.

Sony pogledaj u www.svijet-medija.hr ili www.sancta-domenica.hr

Apple - HGSpot, Algoritam, AsComm, Profil Megastore itd...
Jango Fett je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2005., 13:34   #5
Trek
Premium

Trek's Avatar

thx, ima frend Sennheiser PX100 i nemogu ja sa time okolo, ja najesce slusam samo sa jednim uhom, ili jednostavno zgruam slusalice u đep, znam da se Sennheiser PX100 moze preklopit, al u mojim dzepu nema vise mjesta
mp3 player, mobitel, obicno fotic, drugi nosi kljuceve i novcanik, ovak je guzva gurat u nutra slusalice nebi bilo dobro... zato i ocu in ear, njih smotam i zgruam u dzep.
Staro 09.09.2005., 15:57   #6
Ribic
Cushion-first

Ribic's Avatar

Da, i ja ulažem svoje adute na Sennheiser PX100. Lagane, izvrstan zvuk, dobro konstruirane, čak i udobne (iako pomalo čupaju kosu - isprobano). Jači model je PXC250, ali taj je zastrašujuće skup, ima aktivnu supresiju buke ali pitanje je da li to nekome doista treba ili je to već lagana šminka (odluči sam). Probao sam i jedne i druge, i ipak mi se sviđa jednostavniji - ali i efikasniji - PX100.

Ako želiš in-ear varijantu, mogu ti preporučiti Sony MDR-EX51. Za slušalice takvih dimenzija, razmjerno čist zvuk. Koštaju nekih dvjestotinjak kuna, barem su toliko prije koji mjesec koštale u Helikopu u Teslinoj.
Ribic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno