|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Problem s Aspire 5735
Imam ovaj malo stariji laptop, koji me dobro služio sve do jutros. Naime, sinoć je radio normalno, ugasio ga i otišao leći. Ujuto ga pokušam upaliti i neće. Spojim ga na struju preko pretvarača i opet neće. Ne daje znakove života, kad se pritiska ono dugme za paljenje. na donjem rubu laptopa gori samo dioda da je baterija puna i ni jedna više, nigdje. Po mom skromnom mišljenju, vjerojatno je otišlo napajanje. Može li se to nekako provjeriti, osim u servisu. Ili ima netko kakvu ideju. Hvala.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je baterija puno, trebao bi se pokrenuti. Poznavajući Acere, vjerojatno ti je riknula matična.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Zanima me još, je li se može nekako iskoristiti ekran laptopa i spojiti s nekim stolnim PC-em da dobijem sliku i aplikacije s PC-a. Na laptopu postoji đek (VGA port) za uštekati kabel od monitora za PC? Ili je to samo za spojiti vanjski monitor i laptop, a ne obrnuto? Kako bi monitor laptopa dobio napajanje?
Bez reklama u sigu! Zadnje izmijenjeno od: mars952. 25.08.2013. u 17:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
VGA port ti ne služi ničemu ako laptop ne daje sliku na njega. A kako laptop uopće ne radi, ni ne može dati sliku, zar ne? Sam ekran se može spojiti na običan PC, ali treba malo ručnog rada oko priključnog kabela. Nije za početnike. btw, popravak bi se eventualno mogao izvesti reballom. Obrati se useru Alvin radi detalja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|