|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Farming Simulator 2011-par pitanja
.....ustvari imam hrpu pitanja al dobro.....dakle ; 1. kog vraga radim ovdje ? ![]() kuzim da mogu istovarat kukuruz i travu al ne dobivam nikakve pare ?? 2. šta bi ovo trebalo radit i koji je krajnji cilj ? ![]() 3. tu ima neki tank koji je prazan , kako se puni i koja mu je svrha ? ![]() gugl i hrpa videa na jubitu mi nisu pomogli....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije to igra za vas s mora ![]() 1. to ti je vjerojatno neko tvoje imanje di radiš 2. to ti je silaža, vjerojatno trebaš napunit taj prostor 3. neam pojma Jel igraš nekakvu karijeru il ovako?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
baš i nisi previše pomoga.......ok bar si proba ![]() znam da se za kukuruz i ostalo dobije lova ali taj kukuruz nije kukuruz koji posječeš s kombajnom i nastavkom za kukuruz nego ga sječeš sa Krone strojem koji ga prerađuje i automatski izbacuje u prikolicu kojeg onda koristiš kao hranu za krave ili ga mozes iskrcat tamo u Silage to je mrga ; ![]() ![]() trenutno igram solo ali cu uzet orig.... dakle moja pitanja idalje čekaju odgovore |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ak se dobro sjećam žitarice moraš voziti u nekakvu luku i tam ih istovariti i onda dobiješ pare. A sa silažom valjda krave hraniš ali mislim da i njih moraš kupiti ( ili je to bilo u nekoj drugoj verziji, neznam više točno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovak u RL tu silažu dovezeš u te bokseve, izgaziš sa traktorom i trošiš. Sad, neam pojma što treba u igri raditi. Pogledaj da li ima kakav stroj s kojim tovariš tu silažu iz bokseva i voziš tim svojim kravicama ![]() A ovaj bazen ti je vjerojatno za gnoj, koji se puni s vremenom pa ga treba ispraznit. Al u tom tvom jedva nešto ima.
![]() |
#7 |
Premium
|
to šta kažeš ima smisla međutim sve to mogu i bez da vozim tu i gazim/sabijam sa traktorom - znaci cim posječem to odma mogu vozit kravama za hranu i samo iskrenem na predviđeno mjesto . jedina razlika je u sabijanju sa traktorom.....nekuzim zasto bi gubija vrime na to kad mogu i bez sabijanja....jedino šta mi pada napamet je to da tu travu i kukuruz pomješam pa kravice dobiju ljepu kašu ![]() da, ima stroj s kojim to mogu odvest kravicama.. bazen/silos je na 0% i nemrda.....neznam sta da radim s njim.... evo kratak video ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
uspija san skuzit sta treba.......iskrcava se trava i kukuruz , nakon toga se po tom voziš traktorom da se sabije a onda ( to je ustvari bio cjeli problem ) treba izac iz traktora i stisnut "R" da se stvar fermentira..........prokleta igra nema nikakve hintove......pa odkud bi itko treba znat da se treba izac i stisnut neko dugme kad to nigdje ne piše ![]() ugl....zakon igrica.....nakon hrpe pucačina i zombija i svega ovo je jedna hebeno opuštajuća igrica |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Znam da nije povezano 100% tocno ali tu je negdi... Igra li neko FS 2013? Poceo sam na Hard i sada me zanima koja je razlika izmedu obicnog spricanja usijeva i posipanja stajskog gnoja? Je li ima to nekog veceg efekta na urod i proizvodnju ili ne bas?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kod sjetve i branja kombajni se brže pune na manjoj kvadraturi. Znači na istom polju češ više ubrati u špricanom polju nego u nešpricanom. A što se tiče razlike između ta 2, nema je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Never Forgetti
|
Aha, ja sam mislio da ima razlike ali nekako mi se ucinilo glupo ulagat u stoku odmah na startu, ionako sam u dugovima. Good to know, thanks!
![]() |
#12 |
Premium
|
Ja uvijek kupim krave na početku, mlijeko dosta love daje kasnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Never Forgetti
|
Ma znam vidio sam to, nego tek sam krenuo, kasnije cu uzet ![]() P.S. Mislio sam da ce igra bit strasno glupa i dosadna, a u biti je zanimljiva skroz... zarazna pomalo
![]() |
#14 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Never Forgetti
|
@m4dm4n - lool mogu u obliku cheata ![]() Pa da dosta mi puta tako bude, par dana i adio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|