|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
RMA proizvod?
kakvi su to RMA proizvodi koji imaju samo 3 mj garancije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Povrat sa servisa, popravljena roba, uredjaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
A gledaj, ja tu i tamo znam kupiti neku rma ploču i od npr 10 jedna mi je dosla neispravna, ostale dan danas jos uredno šljakaju na vecini tih ploča su neke sitnice popravljene, tipa zvučna Ono ako ti dodje ispravna, sve ostalo je puka sreca kao i kod ploča koje su nove novcate, i sve ovisi o tvojoj sreci hoce li raditi 3mj ili 5god :=) jedino eto zakinut si sa garancijom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nisam uspio pronaći detaljnije, idu li RMA proizvodi pod second-hand definiciju (pretpostavljam da idu). U slučaju da idu, po EU pravilima, minimalna garancija za rabljenu stvar (koju prodaje pravna osoba) je jedna godina. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
MiningMod
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MiningMod
|
to moras cimati onda dobavljače koji daju taj rma proizvod i 3mj...a to je ezy... iako mozes i tamo di kupujes pa nek oni vide to sa dobavljacima...ako budes javi da i mi znamo ![]() p.s. brijem ako je tako po eu, da ce rma poskupiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema on kaj cimati dobavljače. Ponavljam, po EU pravilima: prodavač je uvijek odgovoran - The seller is always liable Prodavač može staviti tih 3 mjeseca garancije (koje dobije od dobavljača), a ako trebaš ostvariti garanciju nakon isteka, pozoveš se na EU zakone. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MiningMod
|
Nitko nije ni rekao da ce dobiti drugu, novu, vec ako imaju jos koju rma dobis drugu ako nemaju ponude zamjenu rma ako neces pare nazad Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 04.07.2013. u 22:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|