|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Amd Radeon XFX 7750
Stvarno moj komp je pun čudnih stvari ![]() Lagga za poludit... Dali bi možda bila potrebna reinstalacija operacijskog sustava? I još jedna vrlo čudna stvar ![]() a neki put brz da sve veče procese odradi u jako kratkom roku... a kad je spor i po 3 sata. Vjerojatno mi neka komponenta nije dobro sijela jer neki put kad malo očistim komp pa i ulaze čistim pa se vidi znatna promjena, ali onda opet za koji dan spor da nemože bit sporiji. I to se događa češče nego prije što sam bacio onu gtx 260 koja je imala nekakve probleme sa čipovima pa sam stavio neku startu gigabytovu grafu i od onda je sve počelo. A i hard disk se neki put čuje dok je komp upaljen da se zaustavi pa opet zavrti. Uglavnom nikad nisam vidio da netko ima sličan problem ![]() Zadnje izmijenjeno od: Beljulji. 14.07.2013. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
starijim igrama vjerojatno smeta w7 a ne graficka (barem je tako nilo meni sa gtasa). probaj promjenit napajanje da ne bi bilo da neka komponenta nema dovoljno struje/napona i davi se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Probaj izvrtit tvornički test hdd.a. Čisto da njega elminiraš, ako on radi probleme to se nekad zna manifestirat usporavanjem kompa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|