|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
HP 620 radi samo kad se tipkovnica isključi.
Dobio sam ovaj laptop sa dijagnozom: krepala grafika, krepala matična - prodati u dijelove. Pošto se radi o laptopu na Intel platformi, posumnjao sam u to, upalim ga, crni ekran, ne diže Windowse, jedino vent vrti. Rastavim ga, spojim golu ploču na ekran sa jednim keksom meme i dobijem sliku. Pomalo vraćam komponente, sve OK dok nisam priključio tipkovnicu, a onda po starom: nema slike, nema Windowsa. Probam par puta i to je to. Obzirom da ovakav kvar nisam susreo na forumu, možda će nekom pomoći, a možda će i meni neko pomoći ako je to već riješio. Dali je dovoljno zamijeniti tipkovnicu da bi se problem riješio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Makni tipkovnicu i pokušaj spojiti vanjsku preko usb-a. Ako radi, onda će vjerojatno biti dovoljno nabaviti drugu tipkovnicu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Sa USB tipkovnicom radi normalno, pretpostavljam da je netko prolio piće po staroj i napravio kratki spoj, a pošto ove tipkovnice imaju LED diode u nekim tipkama troše više struje nego obične. Idem na ebay naručiti novu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Radi pogledaj po oglasniku. Za HP ima brdo dijelova po niskim cijenama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|