|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Fakat cudan problem s Samsung T220HD
Pozz, ovaj monitor mi sluzi striktno ko TV i sve super do jucer kad se sam poceo palit izbornik za DVT, pa se pali , gasi(ne monitor, samo izbornik, slika i sve normalno radi), pa se promjeni na Meni za mjenjat boje,kontrast etc.. . Daljinski mi ne prima, promjenio baterije,isto.. Kao da netko ima isti daljinski ko ja i zahebava me iz druge prostorije(mozdafakat netko ima isto u zgradi, al sumnjam). Na monitoru prihvaca Source i Menu gumb, al cudno, a vol +- i prog +- ne?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
ja fakat ne znam sta bi to moglo biti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Daj, to mi je trenutno jedini izvor zabave, u 17h moram vratit laptop, ak ne slozim TV do 17h necu imat nis, morat cu ic van i i zivit zivot i te grozne stvari... ![]() Eo, upalim ga, na HTR2 je, slika uredno i sve, al je DTV Vodič upaljen,sad se ugasio, pa opet upalio, daljinski ne reagira... Nit mogu mjenjat programe nit niš... Zadnje izmijenjeno od: tor. 15.06.2013. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da će ti ovo pomoći. T220HD How To Exit Out Of Shop Mode If your picture settings keep changing automatically, your monitor may be set to Shop Mode. To remove your monitor from Shop Mode, follow these steps:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
I to izgleda puno drugcije od shop moda, u sekundi se par puta upali pa ugasi npr. meni za sliku, bas kao da su 3-4 gumba poludila i stišcu sama sebe mahnito u isto vrijeme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Da,da,da... uspio sam prebacit na DomaTV!.... NEEEEEEEEEE..prebacio sam na DomaTV!.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|