|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
faks: Sigurnost na radu - Veleučilište Rijeka
Vrijeme je upisa na fakultete. ![]() No, nije to ono šta me brine. Svaki početak je težak, pa tako i sada. Ove godine se upisuje 50 studenata, 20 bez plaćanja i 30 s plaćanjem. Ja za upis na fakultet imam sve skupa 16 bodova, jedan frend mi je rekao da budem upao sigurno, ali s plaćanjem. Vidio sam da u prvom semestru i nema baš nešto puno predmeta, oko 5,6. Vidio sam da je u dva predmeta - fizika za inženjere i elektrotehnika asistent zvonimir peranić, inače njega znam iz fizike iz srednje, cijeli razred je imao komade, ukurcu lik, pa ako zna koja je uloga tih asistenata na tom faksu i ima li on kakvog utjecaja na moj prolazak ili neprolazak, tj. ispituje on ili...? Ajde da čujem vaše dojmove o tom fakultetu i usmjerenju, baš me sve živo zanima iz prve ruke. Usput a i nadalje, trebao bih i smještaj u Rijeci, planirao sam na dom of kors, ali na googlu ne pronalazim ništa, ni koliko je daleko od mog fakulteta taj dom ni ime, niti kakvu web stranicu, niti koliko ih ima, cijena, kakve su sobe... Pa eto, ako je neko voljan pomoći budućem studentu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam završio taj fax ali u zagrebu. Imam podosta materijala negdje na HDD. JEdino sto sam ja zavrsio po starom programu jer sam tako i upisao prije Bolonje. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kod mene je studij trajao 4 godine, pa samim time sam i dipl.ing.sigurnosti. Ekipa je super. Ali kad dodes do cetvrte godine (kao u mom slucaju) ostalo nas je svega 30-tak nas "starih", sve drugo padobranci sa drugih fakulteta koji neznaju sta bi. Raspon godina se krece od 17 - 50 ![]() Nas je bilo skoro 200 po godini s time da ih vise od pola ni ne dolazi na predavanja. Kod mene je bilo bodovanje nesto drugacije. znam da sam imao 350 ili 370 bodova, ali to sad nema veze. Materijali.. morao bih potražiti negdje po CDima. Dosadan? Iskreno? Je. bar na pocetku gdje je sve puno opcih predmeta (iako sad ni neznam raspored kako idu vise, podosta se toga promjenilo od kada sam to zavrsio) Kasnije kad dodu strucni predmeti zanimljivije je. Sto se tezine tice, to je subjektivno..Ovisi koliko si u tome. Najvise problema sam imao s matematikom i Zastitom od pozara na kraju jer mi je taj ostao kao zadnji. Sve ovisi koliko "jako" udjes u to. I koliko vremena imas za neko ucenje jer su predavanja preko vikenda. Preko tjedna radis i sl. |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
ja ti sad završavam prvu godinu na veleriu u Rijeci sigurnost na radu i mogu reci nije ti toliko tesko prvi semestar taj peranic predaje fiziku i on malo drka i kod njega se treba malo pomucit; ali da se prcoi i matematiku najvise padaju oko 30 ucenika prode od 130, a drugi semestar 7 predemta niti jedan da bi se trebao trudit punoo i ucit...( ja sam sve prosao osim fiizke kod peranica idem sad na treci rok jedan posto mi fali...nadam se prolazu ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Je, na vrijeme si mu reply stisnuo. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|