|
![]() |
#1 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Factory reset Toshibe
Pozdrav kolege, znači imam laptop Toshiba Satellite c660-1mt - Toshiba Satellite c660-1mt i htio bi napraviti factory reset. Znači kao da sam ga tek izvadio iz kutije. Sve sam probao, i na Toshibinim forumima sam našao (nešto ali nije uspjelo. Zna li netko kako bi mogao to napraviti? Čak sam i pokušavao ući u bios ali "ga nema". ne razumijem se u tom području nikako, i stavljao sam novi windows u njega da ga instaliram ali nije ništa bilo. Pa bi bio zahvalan ako netko može pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nedavno sam to radio na jednoj toshibi, tj prijatelj je ja sam mu davao upute. btw u toshibama sa phoenix biosom je F2 za ulazak u bios a F12 za ulazak u boot menu 1. ako ima komp na sebi windowse i nisi formatirao HDD 1.1 Prije paljenja upiri tipku F8 da uđer u Boot menu od windowsa 1.2 Odaberi Repair your Computer, kad se upali imat ćeš opciju Toshiba HDD Recovery (Restore Application) 1.3 Odaberi to i prati upute, neznam ih napamet nisam vidio 2.Ako si izbrisao windowse/diralo se po particijama onda ubaci instalaciju od windowsa(moš s neta skinit backup coppy, piše da taj lap ima win 7 profesional, te procitat kod s dojnje strane te ga zapisat) 2.1 sa F12 uđi u Boot menu, odaberi CD ROM 2.2 Instaliraj windowse normalno i skni s neta drivere za njega 3.Ako je crka CD ROM ili nešto tako instaliraj s usb-a (treba biti minimalno 4 GB) 3.1 upute za instalaciju s USB-a 3.1.1 Teže i kako ja radim http://www.intowindows.com/how-to-in...working-guide/ 3.1.2 Lakše, nisam do sad niti ušao na taj link http://www.intowindows.com/how-to-cr...7-dvdusb-tool/ 3.2 Ubaci USB i u F12 Boot menu odaberi USB I ima još neka metoda sa stiskanjem "0" , tu ti neznam ko zna nek napiše |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Mother Russia
|
Citiraj:
![]() Ovako, znači ona prva metoda, nju sam pokušao i ne pojavi mi se to. Meni ti dođe kao da ubacim disk od windowsa koji je instaliran na laptop, ali ga ja nemam jer je komp došao s instaliranim win7. Nisam brisao Win7, niti ništa. i probao sam metodu sa "0" ali ništa ne dođe.. bem mu miša |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nezz neobicno mi to da trazi cd od windowsa, jesi možda mjenjao jezik? pa možda zato, stvarno neznan Onda opcija 2 il opcija 3 i miran, ja ovako i nako volim čisti laptop samo sa najosnovnijim softwareom i driverima |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mother Russia
|
Nope, nisam mjenjao. A kada sa desktopa pokusam instalirat novi Windows dođe mi poruka da je Windows na cd-u drugog jezika i da ne može instalirat. Kada pritisnem F12 ne nađem nigdje da odaberem cd.. Ako stignem ujutro ti snimim da vidiš. Volim i ja sve čisto ali mi se sad nakupilo i sad želim to srediti pa za koji dan uzet termalnu i zamjenit i maknut prašinu jer je ovo nevjerojatno kako je bucan, u idle-u je na 55 stupnjeva i vent radi ko blesav, a tek kad upalim neku igru ili malo vise multitaska i sve u kući probudim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dobio si predinstaliranu aplikaciju da napravis toshiba recovery dvd. Vjerojatno ima jos vazecu garanciju, pa ti nebi preporucio otvaranje i promjenu paste.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim čist bez softwarea od proizvođača ne čist ko čist od prašine :P milsim volim i to al nebitno u ovom slucaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mother Russia
|
|
![]() |
![]() |
|