|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ADSL za kretene
zapravo DSL za kretena, jer sam toliko vec skeptican kad citam nesto sa stranica naseg dragog T coma, da vise ne znam sto misliti, koji paket uzeti i sl. pa molim jedno maleno pojasnjenje. SAD imam ovo: Carnet dial-up racun za internet od cca. 150-200 kn. sto znaci da sam mjesecno oko +6000 minuta na internetu. placam sugavu pretplatu samo za telefon od 91 kn(Halo plus paket). AKO uzmem ADSL sto cu dobiti? 1. koji mi se paket isplati uzeti? 2. i za koliko mi se povecava ovih 91 kn od telefonske pretplate? zapravo sto mi nakraju sve poskupljuje? ovaj dodatni dial up koji spominju.....sta je to? znaci da ako mi pukne, mogu se spojiti samo preko dial upa? koliko to onda placam? kao sada carnet? 3. uzeti kod iskona ili t coma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovako ak ti je raćun oko 150-200kn uzmi si za tu lovu ak hoces paket od 2 koji ti je 138kn ili ak hoces 5 gb ti je 186kn (Sa pretplatom) I ništ ti se ne povećava pretplata za telefon jedino placas još 79kn pretplate na tom racunu. I dobivas jos jedan racun koji ti je za promet. Sto se tice iskona ili tecoma to je na tebi meni bi bilo svejedno jer više nema one akcije za ipode.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |