|
![]() |
#1 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
hortikultura - uređenje vrta
ima li netko ovdje da se slucajno bavi gore navedenim? imal bi jedan upit pa moze i na pm...
Avoid hangovers: stay drunk. Zadnje izmijenjeno od: mujica. 06.05.2013. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sreća pa je pojam hortikultura toliko opsežan, da ti svi mogu odgovoriti. Mogao si makar malo opširnije opisat "problem", sigurno netko zna bar nešto o tvom problemu il što te već zanima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
Samo ne znam kaj misliš naplatiti? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
črna jetra
|
znaci netko meni blizak je nacrtal plan uredjenja, koje drvo i koja biljka idu u koji cosak, i tak to, znaci sve... znaci zanima me kako naplatiti tako izradjen projekt. neznam jel bi to islo po kvadratu, biljci ili cemu, ak me razmes sad... plus jos bi bila korisna informacija koliko se uzima za to uredjenje bez nabavke bilja...
![]() |
#6 |
Guest
|
Aha. Pa probaj nazvati nekog tko se bavi time, reci veličinu vrta i dobil buš cijenu ![]() Ja ti o ovome znam samo što sam pročitao. Vrt doma mi je mali, tak da nemam puno materijala i sve sam delam. |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
A gle, kad uzmeš u obzir da je dnevnica FR-a do 180kn, ovisno o težini posla, stvar je jasna. Dnevnica*broj dana(sati) i dođeš do brojke, ako su i biljke u pitanju, broj biljaka*cijena u obližnjem rasadniku i to je to. Sad tražit neke pare za samo slaganje rasporeda biljaka/prostorno uređenje kod nas baš i nije popularno, pogotovo na nekoj osobnoj razini. Iako vjerujem da ima ekipe koja i to (masno) plaća, iako bi netko to posložio u cijeni dnevnice. Ovako po tvojim postovima dalo bi se zaključit da tražiš neku procjenu rada za samo "dizajniranje" vrta, a na to neznam odgovor, odnosno neznam tko bi platio za to. I tako ukrasno bilje sadiš zbog sebe. Drugi par opanaka je sad ako se radi za grad/ustanovu neku/nešto treće, no opet, premalo si informacija dao. Uvijek se možeš raspitat kod konkurencije pa vidjet di u cifri vidiš sebe. Inače, zanimljiva tema ![]()
![]() |
#8 |
črna jetra
|
okidoki fala na odogovoru, budem jos malo prosnjofal, znam da je tesko nac neku fiks cifru al nekaj bu se smislilo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|