|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Je li moguce, ne mogu instalirati Operu?
Odlučio sam da sa Internet Explorera napokon pređem na toliko hvaljenu Operu ali ne mogu je nikako instalirati. Prvo sam pokušao instalirati Opera 8.0 i u toku instalacije dolazi poruka: The file C:\Program Files\Opera 8 Beta\uninst\unwise.exe is in use and cannot be installed. PIease exit all other applications and retry. Press [Ignore] to not install the file and [Abort] to cancel the installation. Nakon toga sam downloadao Opera 8.02 ali i tu dolazi slična poruka: The file C:\Program Files\Opera\Opera.dll is in use and cannot be installed. PIease exit all other applications and retry. Press [Ignore] to not install the file and [Abort] to cancel the installation. Evo sad sam reinstalirao Windowse (sa formatiranjem) i opet pokušao instalirati Opera 8.02, opet dolazi ona poruka i kad odaberem ignore onda nastavi instalaciju i dovrši je. Ali kad idem da pokrenem Operu dolazi poruka da ne moze pronači Opera.DL. U program files vidim da je sve instalirano, ima opera.exe file itd. Je li moguće da se ne može nikako instalirati, pomozite ako neko zan u čemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Pa nije moguće da si radija reinstalaciju sistema samo da bi instalira Operu??? Aj, napravi ti lipo pametnu stvar, pa na www.mozilla.org skini najbolji pretraživač, Firefox. Ubićeš jednin potezom dvi muve. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|