|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Pozdrav imam jedan problem. Kad snimam preko satelitskog receivera diijeli mi fajlove na 1Gb i kad snimim neki HD film, koncert, tekmu i želim to gledat preko njega sve OK to radi, pleja fajl kao jedan i nigdje se ne vidi nikakav prekid slike. No kad prebacim tih 30tak fajlova na pc i odem ih spojiti da dobijem jedan cijeli, na svakom tom prijelazu se vidi da je fajl spajan. probao sam već sa tssplitter, videredo, tsdoctor i ne znam sa čime sve ne i uvijek isto - vidi se taj prijelaz. Vrlo kratko to traje 0.001s ali dovoljno da smeta. Na TV-u ili ako gledam preko sotware-a koji automatski idu sa jednog na drugi fajl NIŠTA SE NE VIDI, što mi govori da je fajl u redu snimljen ali problem dolazi negdje kod spajanja. Pa sad, pitam ja vas, ima li lijeka tome? Postoji li neki program koji će to lijepo moći spojiti bez ikakvih vidljivih smetnji na slici kasnije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
otvoriš dos prozor i zadaš komandu copy /b prvi.ts+drugi.ts+treći.ts+četvrti.ts spojeni.ts i to je to. Inače nisi rekao koji receiver je u pitanju, kod dreamboxa recimo imaš u ekspert setupu za podesiti na koliko velike chunkove da to sjecka pa staviš na 1, 2, 4 , 8, 16 ili 32 giga (defaultno je 1 gb) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
nije dreambox nego nytrobox, i već sam isprobao ovaj tvoj način spajanja kako si rekao i na žalost vidi se sa njime svaki spoj, odnosno mjesto gdje je spajano ... slika se razlomi na djelić sekunde kad istu tu hrpu klipova koje je receiver snimio pustim preko media playera od samog receivera - sve super radi i nigdje se ne vide nikakvi prijelazi što bi značilo da receiver dobro snima, ali očito negdje nastupa problem kod spajanja tih fajlova kasnije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|