|
![]() |
#1 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
7800 GTX + Zalman VF-700 Cu
Citam bas kak se ekipa bori s odlukama zalman ili nv 5. prvo nisam pristran niti jednom, vrlo sam objektivan i zelim ono sto je bolje.Jucer sam se uvjerio ne u bolje ili losije nego u stvarno dobro. Naime na doticnoj kartici stock cooler je najvece smece koje je nVidia mogla smisliti, ima cca nekih 100g, niski profil i gomile metala na memoriji koja nije nicim hladena. VF 700 Cu je sa "normalnih 54 u idleu i 78 u full loadu" smanjio ttemp. na 42 u idleu i 49 do max 50 u full loadu.(citaj 2,5 - 3 sata CMR2005 i Underground 2). Stari mit o neefikasnosti zalmanovih jezica za memoriju je lazan, hlade savrseno ako imaju i najmanje strujanje zraka preko sebe. Jos jednom micite stock coolere. Jel moram jos sta reci???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spiderpig
|
Ja ću tebi samo reći da rijetki imaju to šta ti imaš od grafike. :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
tek nv5 rev3 će se službeno moći montirati na 7800gt(x) grafe, a zadržat će kompatibilnost sa 6800 serijom, izlazi u 10. mjesecu (AC site). ima netko ideju u čemu će biti razlika (što smeta na 7800 da neide rev2)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Kwisatz Moderach
|
Na 7800 GTX ide i obican nv5, pogledaj si asusicu 7800gtx top. Koristi isti! Ali si i pogledaj, mnpgi su pricali da Zalman 7700 serija je koma za procove zato kaj su kilu teski, zamisli si onda nv5 od svojih 482 grama kako napinje pci x slot. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|