|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ryse: Son of Rome
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=p6Vu8sVvaWk Doduše, samo za konzole za sad ali stavio sam ipak, isplati se bacit oko ![]() Edit: malo combata: https://www.youtube.com/watch?featur...&v=xlX4tUSKMkQ
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 11.04.2014. u 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ryze je bas ogledni primjer 'next gena', lijepa grafika i ok prica al brate gameplay je sranjeeeeeeeeeee Igra se svodi da mlatis horde od ono 6 razlicitih neprijatelja s 6 raznih finishera...i tako sate i sate pokusavajuci 'otkljucat' nove dijelove price. Bolje bi bilo da su film napravili u enginu i prodali ga, bar se ljudi nebi morali patit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
http://www.gamespot.com/articles/cry.../1100-6421722/ Izgleda da izlazi i za PC, ali combat bi moga ostat vrlo naporan (čisto sumnjam da će išta minjat u samom gameplayu). Pitanje je i optimizacije, ako bude traljavo i na brzinu portano. Inače imam jako niska očekivanja šta se tiče igre, u svim aspektima (osim vizualnog - koji je navodno najbolji dio ![]()
![]() |
#6 |
Split resist itself!
|
Ajde kakve sam sve odrone odigra ovo izgleda super (efekti dim, vatra, explozije, facijalne animacije, modeliranje mape, izgled AI-ja, fluidnost, pokreti, fizika...). Jadna mi je ta linearnost u misijama i kretanju mapom, klišeizirana pričica, te beskonačno duge i dosadne borbe. Još ako bude klalo hardwer ka sasušenu šunku pravac otpis (tj. reinstall) ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
Jesam, i igrivost je nula,ma ovo je skriptirana kršina za publiku od 15 g. "e, ono, jesi snimiooo kakva grafffikaaa 8902x9290,ee" |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
kakav troll? jesi igrao? o ukusima se ne raspravlja, al ovo je dosada teža. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Split resist itself!
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Djelomicno se slazem sa Ivanom77. Malo odigral i nema nis previse zanimljivo, pogotovo ne borba koja je meh. Opcenito mi igra djeuje malo "genericki". Grafika je dobra al sam trebal naklokat 780 da bude stalno blizu 60fps u 1200p i bez special. AA, s njim ide oko 40. Memoriju ne trosi suludo a VRam je blizu maksimumu al nije pun ko obicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Split resist itself!
|
Ok za isprobat ako je možete posudit besplatno - inače bacanje "nofaca". Solidna grafika, ali linearno, klišeizirano, kretanje lika limitirano, repetitivne/dosadne borbe, skriptirano, checkpointi, nemogućnost prekidanja cutscena, male mape... Vuklo se solidno na ovom mom krampu sve na max @1920x1080 (jedino supersampling off) i nije bilo puno bugova. Past će jako brzo u zaborav mog napaćenog uma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|