|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ili Leadtekova 2000XP Expert ili Terratec Synergy 400/600. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ja imam Teratec Cynergy 600 koja je skuplja 100kn od navedene cijene. Sve je ok samo kad snimaš nesmiješ prebacivati program. Leadtek 2000XP Expert je isto ok, i ima još neke mogučnosti koje gore navedena kartica nema.Za kvalitetu slike neznam ali Cinergy 600 je odlična što se tice kvalitete. Ako frend ima love neka uzme Cinergy a ako nema Leadtek |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Mislim da je to jedina razlika.
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Daj mi reci dal misliš dak se isplati platiti 200 kn više zbog radia ak je to jedina razlika. Ja ionako ne slušam radio! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Evo i ja bas gledam sto da uzmem..... Razmisljam se za TerraTec Cinergy 600 TV, jeli mozda netko zna kakva je ona?????????!!!!! Evo prije 10-ak dana sam uzeo LG LCD Flatron L1750H i rezolucija mi je 1280X1024 i osvjezavanje 60 Hz-to je optimalno! i sad me zanima kakvu uopce sliku mogu dobit iz TV kartice, oce bit dobra rezolucija i jeli se slika moze stavit preko cijelog ekrana(ko recimo u BSplayeru)????? ubiti jos dosad nisam nikad vidio kako to izgleda(bez smijeha molim) ![]() I jeli se recimo mogu snimat filmovi, i u kojem se prog mogu gledat(koji format)???? Eto kad bi mi netko mogo malo pojasnit stvar bio bi mu zahvalan!!!!! ljudi, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
pa kako ćeš prebacivat kanale dok snimaš.... ja si isto namjeravam uzet tv karticu, i zbog radia i zbog tv-a.... dal se isplati ta leadtekova za kojih 400kn u ve-milu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: best buy TV kartica do 500 kn ?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
evo da se malo uključim u raspravu,ja imam Leadtek Expert karticu oko godinu dana i vrlo sam zadovoljan sa njom,kvaliteta slike je odlična,što se tiče snimanja ocjena vrlo dobar,snimam u mpeg2 a fm radio ima lošu antenu tako da od desetak stanica u svom okruženju samo 3 imaju dobar prijem da bi se moglo snimati ali radio ionako rijetko koristim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: best buy TV kartica do 500 kn ?
Citiraj:
![]() Pa koliko smo puta o ovome u tancine pisali. Na search-u foruma ces naci ohoho na temu Cinergy-a i Leadtec TV tunera u tancine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Imas u Kvark-u neku Mercury karticu. Ima FM, daljinski, teletex... i za samo cca. 250kn. Imam ju i prezadovoljan sam s njom... ...dobro, nemoze se mjeriti s ovim boljim, ali za te novce je i predobra! Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|