|
![]() |
#1 |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Sjeća se tko eJay-a?
Sigurno se sjećate vrhunskog programa za slaganje muzike - dečki ponovno pokreću priču i trebaju podršku: http://www.kickstarter.com/projects/...ions/ejay-pure Koliko sam shvatio, prvo će početi sa iOS-om i Androidom (zato ovdje i tema), a onda dalje... Originalni tim se sastavio i moglo bi to opet biti to. Hoćemo ih podržati?
![]() |
#2 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
meni je to uvik bila glupost od programa. Fruitty loops je bog i batina naspram toga, a za Reason neću ni govoriti. Mislim, znam da je Reason profesionalni alat, ali ako se misliš baviti time, onda je to Photoshop u mixanju muzike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Lista ide i ide... Ovo izgleda djetinjasto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PRO
|
Ne znam kako ti, no ja sam sve živo slaga na njemu. Od digitalizacije glasa, razdvajanja kanala, mixanja, slaganja melodija, beatova..bla bla bla.... Fruitty nema podosta opcija koje ovaj ima.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
I što ga od tog čini profesionalnim odnosno koju od tih radnji ne možeš napraviti u malo naprednijem DAWu? FL i Reason su oduvijek "tu negdje". Jedni preferiraju jedan, drugi drugi.. Ja sam koristio i kombinirao oba, svaki ima svoje prednosti i treba ih iskoristiti ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Svaki DAW je močan ako se zna koristiti. Jedan FL nije ništa slabiji od Abletona ili Logica, zapravo nije niti toliko važno u kojem DAW-u se radi, važna je kvaliteta VST pluginova i/ili dobar hardware. Puno "pravih" producenata koristi upravo FL jer mu je GUI lako savladiv, a čovjek se jednostavno navikne radit u njemu. OnTopic Ovo meni uopće ne izgleda kao softverski DAW, više kao neka dječja slagalica s instrumentima. Uostalom, dobio sam dojam da sve više projekata s Kickstartera su gluposti na kojima se pokušava izvuč kakva lova. @SilentException Slobodno podjeli svoje produkcije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PRO
|
koliko sam pročita opis, a i koristija ga, to je alatka za slaganje muzike. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|