|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
wanted > WIFI-b RALINK kartica za Asus ploce
' ![]() WIFI-b RALINK kartica za Asus ploce. Htjedoh je puknuti danas i par firmi koje tvrde da ih imaju na web-u, ispostavi se da ih nemaju vec pola godine. Saznah iz jednog servisa da se te kartice uopce nisu kod nas niti prodavale kao zasebni proizvod vec su ili uzimane od neispravnih ploca po servisima ili nama uobicajenim nacinom (poznat medju auto dilerima) vadjene iz kutije pa dodatano prodavanje ![]() Ovo spominjem jer je Asus sluzbeno za nase trziste prodavao tu karticu samo sa Deluxe WIFI edicijom ploca. Zanima me dali mozda netko zna neki ducan ili servis gdje se mozda jos vucara ta kartica jer bi rado kupio dva komada. Pitao sam vec haustor dilera da se raspita. Ako propadne, mozda netko zna nesto vise buduci da niti nakon vece porcije popijenog kefira Mx nema saznanja gdje ima tih kartica za nabaviti pronto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Cekiraj PM ili se pobudi na ICQ. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: wanted > WIFI-b RALINK kartica za Asus ploce
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Steta sto nema KFC u Zagrebu, cuo sam da svasta djele ![]() Frend mi je poslao sms kako kod Cingaca svijetli ASUSTEK reklama , mozda se isplati probati. Ovaj happy meal , jel sa shakeom zalio ili Coca Colom?
![]() |
#5 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Da, da da, jeaaah slin slin ![]() ...baš sam jučer bio na McĆevapima i evo Visage znam da ne čitaš mejlove pa ću ti tu postati broj - 01/2370-571 , dostavit će ti tam na Borongaj bez problema ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ali, zato sam snimio sliku jako simpaticnih klinaca koji su mi nesto bili i poznati ![]() ![]() Roditelji ih dovode redovito jer su vec degenerirali od te hrane. Kad sam im vidio lica, smrzo sam se od uzasa. Jednom su cvikeri trajno implantirani i nemoze ih skidati, dok drugom, ma uzas, necu dalje strasiti forumase. Zamolio sam roditelje kad malo ozdrave da ih odvedu u ovaj Zološki te ako ikad i ozdrave da malo procitaju ovo i bace kad stignu pogled na ovo ' ' ' ' ' ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
do you speak it?
|
stvarno kapa dolje :clap: plakao sam od smjeha ![]() ![]() linkovi su za plakanje, nazalost ne od smjeha ![]()
![]() |
#9 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
daj mi reci Visage kaj tocno ces napravit s njima? zanimaju me njihove konkrene mogucnosti. znam za softwareski AP al neko ga je jednom prilikom ovdje popljuvo..opcenito cijelu karticu. Pa me zanima kolko ima istine u tome.. jer ja imam jednu i htio bi ju iskoristit kolko mogu.
![]() |
#10 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Pa imam dvije delux-ice sposobne za tu kartu, pa ce mi vec dobro posluziti. Kabel je kabel za mene, ali za neka WIFI kemijanja ce mi zatrebati. Zond je ima pa od njega uzimam. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
prodavale su se prije više od godinu dana u hg-spotu....ako nađeš gdje i meni bi jedna dobro došla ![]() javi na PM samo!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|