|
![]() |
#1 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Seagate 160 GB SATA & DFI
Pozdrav! Eto frend uzeo ST3160827AS 160GB i htio ga udruziti sa Hitachijem 160GB PATA na ploci DFI nf4 SLI-DR.Spojimo Barracudu na sata1,upalimo komp i na bootscreenu nesto:have option rom can not be invoke ID(0057h) i ID(3114h).Krenemo sa windowsima xp sp1 na baricu,sata driverima,particijom u NTFS,kopira fileove na hard,restart,cmos reloaded,no disc founded,i nista dalje.Stari win na Hitachiju sje.... a na barici se nece instalirati!U biosu Hitachija cita,ali barice nema,sata 2,3,4 none a sate1 nigdje.Ostavimo samo baricu u kompu,i opet ista prica.Prespojimo je na sata2,ali sada u biosu sata1,3,4 none a sate 2 nema,a instalacija wina ga kuzi.I tako u nedogled!Probao sam na svojoj AN7 i sve je ok.Ajd pliz neki savjet jer trazim uokolo ali nikako pronaci Thanx!
![]() |
#2 | |
Into my head it goes
|
Re: Seagate 160 GB SATA & DFI
Citiraj:
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 01.09.2005. u 13:46. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
si instalirao ide i raid drivere za plocu u Win ako nisi instaliraj pa probaj onda - meni disk Seagate 200GB sata1 radi kao lud na istoj ploci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Into my head it goes
|
Problem rijesen!Disk je proradio iz nekoliko pokusaja na sata3 konektoru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|