|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Dfi Lanparty & abit an8 Fatality, 939
Ujutro po ploču idem. Izbor je pao na jednu od ove dvije, dakle izbor još nije pao. Što sam čitao i gdje sve nisam bio, ne mogu se odlučit. Abitica je nešto skuplja a dal je i bolja tu se koplja lome. Jasno da je važan overclock. Ovak, trebao bih za memoriju savjet. Uzeo bih 2x512 rama. tccd, bh5..itd Ako uzmem prvu, dfi, koja bi mi memorija najbolje pasala a isto tako je pitanje i za ovu drugu opciju. Molio bih da mi predložite dvije varijante. Najjeftiniju od neznam kolko, i varijantu do 1500kn. Koji čipovi i koja memorija za ove dvije ploče. Nemam uvjeta sad listat po forumu temu jer sam kod frenda a ima ograničeno vrijeme za web jer ima dialup vezu a ima ih mali milion doma u redu za tel. .Trenutno sam off sa interneta do ujutro. Imam već svoja neka razmišljanja, al će mi vaš prijedlog dobro doć sutra u kupovini. Hajde, hvala svima unaprijed.
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Gle s nijednom nebus fulo A ovakvih pitanja je vec bilo I za jednu i za drugu zemi si neki TCCD Ja kad bi uzimo uzeo bi DFI
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Uzmi OCZ Platinum rev2,ili ako negdje ima ovo http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=68 ili ovo http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=69 i DFI Ultra D a ako želiš SLI ondaSLI D,naći ćeš jako puno podataka i iskustava s tom pločom,razne postavke a ne bi ih toliko ljudi imalo da ne vrijedi.Super izbor za A64.A evo ti i preporučena memorija ako ćeš se "igrati": http://www.dfi.com.tw/Product/xx_pro...RODUCT_ID=3471 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Uzeo sam dfi ultra d, moram priznat presudila je cijena al dobro. Memoriju nisam još kupio. Posudio sam na par dana njegov Kingmax 2x256 400. Tu me dočekao problem jer mi stvar ne radi u dualu. Računam da bi to riješio novom ver. biosa. Nisam dobio nikakav program za flashanje iz win-a. Kojim alatom najbolje da ga flasham???
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Oznaka -1 u reviziji BIOS-a znači da je "univerzalni", -2 je optimiziran za BH-5, -3 za TCCD. Osim toga par postova gore je sticky za DFI ![]() Kaj se tiče d43: http://www.dfi-street.com/forum/sear...earchid=229341 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hejter
|
Koji proc ces stavljati ? ako nije tajna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
Stavio sam gore Venica 3000+. Bez coolera sam kupio jer sam računal da bude mi moj stari homemade blok pasao al na žalost moram ga prepravljat pa sam posudio od frenda jedan njegov. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
-------
|
Imaš OCZ Gold EL 2x512 MB (PC3200, 184-pin, 400 MHz) za 1277 kn i Corsair TwinX 2x512 MB (PC3200, 184-pin, 400 MHz) za 1116 kn, obje u Links-u. Corsair-a ti trenutačno nema (naručuju ga), ali zato ima OCZ-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Dobro, tu sam di već jesam. Nisam kupio memoriju novu pa ću se strpit malo.Sad već kad je ovaj 2x256 ( crveni ) Kingmax unutra zanima me koji su to čipovi? Cpuz ih čita kao Kingmax semiconductor MPXB62D-38KT3R-FEA. Ram je 3200. Default 8-4-4-2,5 Zadnje izmijenjeno od: Tao2. 30.08.2005. u 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
-------
|
Kaj se tiče tvoje memorije to je Kingmax-ov SuperRAM i čini mi se da su to baš Kingmax-ovi čipovi, jer ni na nihovoj službenoj, a ni na drugim stranicama koje sa bave tastiranjem i recenziranjem memorije nije navedno da neki drugi proizvođač radi čipove za tu seriju. Postoji i mogućnost da su čipovi ipak od strane drugog prizvođača (Samsung, Hynix, i sl.), pa je Kingmax izbrisal ime prizvođača (naravno uz dozvolu tog proizvođača) i stavil svoje ili je već prije dogovoreno da taj drugi prizvođač ne stavlja svoje ime na čipove, tak da Kingmax odma more staviti svoje ime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
2. Ako uspiješ OCZ-a skuriti onda ti svaka čast!!!!!!!!!!! (čisto sumnjam da bi povećaval voltažu na ramu iznad 3V) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: I kolko je priča sa Kingmaxom 3200 na Dfi trajala? Kak je došel tak i odlazi ko p...a. Počeo se blesat i zbleso potpuno. Inače jedna od boljih primjeraka koji odlično radi na socketu A i IS7 sa Preskotom, na dfi nf4 je doslovce prdno. Nije njemu ništa, samo odbija radit na A64. Ide katapultom na tržnicu. Nekom će dobro doć za socket A. Zadnje izmijenjeno od: Tao2. 01.09.2005. u 20:28. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|