|
![]() |
#1 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Pomoc - trazim osobu za premotavanje zvucnika (iliti, skurio sam visoki i srednji :))
dakle, ako tko radi ovdje na forumu (to bi mi bilo najdraze) ili zna koga da premata zavojnice i dobro radi posao (jer zbrda-zdola ih mogu i ja premotati), molio bi kontakt. naravno, nadam se da covjek bude voljan slati postom, najvise jer se radi o dva mala i lagana zvucnika, jedan od 30mm promjera, drugi od 40mm ![]() i da, da nije neka cijena koja ce me odmah odbiti, jer nisu niti kutije nesto vrijedne da me popravak dode vise od kupovine polovnih kutija.......... zahvaljujem se na pomoci i nadam se da nije otvorena neka srodna/ista tema, jer meni trazilica nije niti najmanje pomogla. ako postoji, ispricavam se i molio bi da se ili spoji ovaj moj upit sa tom temom, ili barem uputi na doticnu. zahvaljujem ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|