|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Instalacija Hrv. jezika na mobitel kupljen u inozemstvu
Pozdrav! Radi se o Noki-i 2730 Classic. Kupljena je u Irskoj i ima samo Engleski, Francuski, Njemački i Talijanski jezik. Koristi ju moj susjed koji ima 60+ godina i prvi puta se služi mobitelom, a strani jezik mu uvelike otežava korištenje. Tako da bih Vas zamolio ako bi mi mogli, barem ukratko, objasniti kako da mu "instaliram" Hrvatski jezik na mobitel? Pokušavao sam nešto preko Nokia PC Suite-a, ali nisam ništa uspio. Molio bih Vas za pomoć ćim prije. Da li se može išta ili ništa? P.S. Pokušao sam i ažurirat software preko PC Suite-a i uspješno je obavljeno, ali jezici su ostali isti. Tako da mi se ćini da sa tim PC Suite-om neću moći ništa napraviti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Skini Nemesis Service Suite Moras imati instaliran Nokia cable driver (a imas ga, cim imas pc suite instaliran) i PC Suite mora biti neaktivan (izgasen). Prati OVE upute. Product code koji trebas upisati je: 0584997 - crna boja moba ili 0585522 - crvena boja moba Nakon svega pokrenes ponovni update na PC Suite i instalirat ce se pravilni jezici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|