|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Prije nego ga razbim, fala !
Objekt koji bi mogao letiti u zid : MX510 plavi Strasno me iritira, nesto preodurno. Otprilike 1/3 progama mi uspori kursor i to me izjeda. Dok radim nesto di mi treba koncentracija on me iznervira jer ko debil vucem ruku po podlozi. Ima li netko isti problem i kako rjesiti? Ako ne rjesim prodajem, neoprostiva greska u driverima. Za sve koji imaju MX510 evo primjera, ATI tray tools dok kliknem i otvori se izbornik mis obavezno uspori. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
novi drajveri ? reinstall windowsa ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se win. reinst. tice budem jos probao jer ovo je uzas. Hvala bogu da sam po prirodi smiren jer bi ga upravo "meo u partviš" ;o) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cmdr. Lee Adama
Datum registracije: Aug 2005
|
Mad je otisao spat. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja za svoj MX 500 ni ne stavljam drivere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
meni se to znalo događat samo u nekim programima, u ati toolu se to događa zato jer u postavkama imaš uključenu opciju da ti onemogući akceleraciju u igrama. a nekad komp zamjeni ati tool i igru... ![]() probaj uninstalirat pa opet instalirat drivere.
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego daj mi reci cemu opce to sluzi? Igrao sam igre i sve mi je isto ili mi se cini isto. Pa kaj nije bolje kad nema softverske akceleracije? Fala. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
USB-PS/2 adapter i spojit na PS2 problemi riješeni. MX1000 je isto imao problema kd ga s espjalao na USB kad ga se spoji na PS2 problema nema.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|