|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Zaboravljeni 2D proc
nisam opce skuzio, taj procesor il kaj vec sluzi samo da bi WMP 10 radio bolje? Imam WMP 9 jer mi se 10 ne svida i kaj, onda necu dobit nikakvo poboljsanje, a i da bi ga stalno imao trebam jos kupit taj DVD program od nVidie? Jel se dobije kaj u igricama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
eh eh
Ma nema ti to veze samo sa WMP nego sa bilo kojim programom sa 2d grafikom. Fora je u tome da taj enhance se ocito moze ukljuciti preko WMP veoma jednostavno, dok u drugim programima ocito teze. Mozda se i s ukljucivanjem u WMP to vrijedi za sve poslije , hm ,ali to nisam siguram trebalo bi probat.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ma to je samo codec, za dekodiranje iskljucivo mpeg2 video zapisa koji iskoristava gpu 6xxx i 7xxx serije za neke stvari tako da je manje toga na procu... meni se svidja kvaliteta slike, ali DEBILI to NAPLACUJU !!! p.s. codec kao takav radi sa svim media playerima koji koriste codece (svi wmp, bsplayer, mv2 player,...), odnosno koji nemaju u sebi integrirane vlastite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
izašla je nova verzija, promijenili su ime u nvidia purevideo decoder i sada radi na 6800 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium