|
![]() |
#1 |
AMD mobile
Datum registracije: Apr 2004
|
WinFast PVR
Kupio sam leadtek PVR 2000, a za gledanje koristim navedeni program, ali imam par problema. Program ima neki bug, kad idem na configuration>capture profile setting, crkne program, samo se ugasi. Nakon nekoliko uzastopnih gašenja ipak se pojavi ono upozprenje (please send...) onda maknem taj prozor i mogu namještat, ali ne mogu namjestit da mi hardware direct burn DVD bude na 4000Kbps umjesto na 6000Kbps. ustvari mogu namjestit neki copy of... ali uopće ne traži DVD medij i snima ga kao obični mpeg2 file. Jel ima netko taj program da mu radi? Koja je verzija? Ja sam to prije par dana skinio i čini mi se da je verzija 050601. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
A cuj malo si dao podataka. Ja istu tu verziju softvera zadnju skinutu sa leadtek sajta koristim normalno sa Expert verzijom kartice. Koji windowsi (XP ?), mozda sp2 radi problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AMD mobile
Datum registracije: Apr 2004
|
Imam XP SP1. S njihove stranice sam skinio program prije par dana. Jel ti možeš namjestit da ti direct burn DVD (hardvare) bude na 4000 kbps? Dok to ne sredim snimam na mpeg2 pa sa nerovision-om sređujem dvd. Koju karticu imaš TV2000 ili PVR2000? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskreno receno nikad nisam probao direkno prziti na DVD, a kartica mi je TV2000 Expert, dakle ona bez mpeg2 hardverskog enkodera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|