|
![]() |
#1 |
Guest
|
(riješeno) Novi komp se gasi
eto..ova konfa koja pise , nova jucer kupljena, stavljena na nju win 7 ultimate, rusi se tj ugasi se komp, pri instalaciji drivera s motherboarda, konfa mi je preporucena tu i kupljena u web shopu centro...ne znam sto da radim.. Zadnje izmijenjeno od: yaya. 05.02.2013. u 10:55. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Skini s neta nove i instaliraj... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Tko je sastavljao, pogotovo ubacivao mobo u kućište ? Jesu li svi metalni distanceri dobro zavidani u kućište i jesu li jednake visine ? Jesu li stavljene izolacijske podloške između mobo i vijaka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
ahhh da ljudi u centru...stavili su kabel u disk iz napajanja tako da ga poklapa kuciste, sad sam to makla , i ja sam pomislila odmah na to da neki bog nije dobro spojen, sad cu pricekat hoce li se gasit..pa cemo vidjet.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Opet mi se komp ugasio sam od sebe , nakon sto je dulj ebio u stand by valjda, al kad sam palila vidi se da mu to nije po defaultu, jer me pitao start win normalno...nisam pametna opce, temp proca je 40 st i to nije puno, sad dal je napajanje slabo??? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne kontam se u amd integruše, meni je problem stvarala intelova integruša.. Skinuo zadnje drivere s neta i riješio problem. Napajanje je sasvim ok za konfu. Probaj ovo instalirati http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_vista64.aspx Zadnje izmijenjeno od: dean225. 04.02.2013. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Radeon HD 7560D je APU tj. grafika integrirana u procesor. http://www.amd.com/uk/products/deskt...omparison.aspx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Joj ljudi prestrasno, updetala sam bios i dalje se gasi racunalo kad ulazi u sleep mode, nemam pojma zasto...pomagajte...probat cu sad ove drivere , al stvarno nisam pametba sto da radim |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Instaliraj neki live Linux. Ako se i tada pri ulasku u sleep komp gasi, onda je do hardvera. Moj prvi pick je matična. Da bi eliminirala problem s driverima, probaj ući u Safe Mode i vidjeti hoće li se tada ugasiti. Ako se ne ugasi, onda ga hebu neki driveri. Ako se gasi, još jedan plus za problem s hardverom. Jedan od koraka koje možeš poduzeti je da zamijeniš napajanje i ram. Čisto za probu.
![]() |
#13 |
Guest
|
Ja sam sad otvorila kantu i ne gasi se još, nije se ugasio odkad sam otvorila kantu, obje strane, stavila sam mu da se za 2 min ugasi disk i nije se srušio, hmm, zasto rami ne rade na 1600 nego na 1133, bila sam postavila to u biosu al onda se stalno gasio, kao da se duhovi dogadjaju, probat cu s napajanjem...pri ulasku iz safe moda u sleep mode se ugasio i onda se jedva upalio cak... Zadnje izmijenjeno od: yaya. 05.02.2013. u 10:30. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Ovo napajanje je preslabo za ovu konfu zato kaj sam posudila jace(430 w) i sve radi ok..a ovo radi super na slabijoj konfi, tako da mogu zaboravit na servis, jer je ispravno napajanje samo je slabije, necu dobit zamjesnko, mogu ga jedino prodavat, inace vidim da se preferiraju neki ducani...centro...meni pol toga u konfi nisu spojili kako treba i spojili su to ko ni sebi ni svom, dakle jako sam nezadovoljna, ja tu dolazim misleci da cu dobit dobar savjet a na kraju pušim 450 kn kolko kosta napajanje.Covjek sad zeli naravno svoje napajanje nazad a ja moram kupovat jace!!ma genijalno |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
padobranac ali samo da potvrdim da je meni to napajanje drzalo e8500,4g ram, gts250, 1hdd i 3 ventilatora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|