|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Podizanje nekog paketa osobnom (bez slanja)
Da ne ulazim u detalje sad, trebao bih ostavit jedan paket negdje u zgu (sad ne znam tko ima takvu uslugu) i da ga osoba može preuzet svojom osobnom ili nekom drugom indentifikacijskom ispravom? sumnjam da to mogu napraviti na pošti...znači u principu da dođem tamo, ostavim paket..kažem tko ga treba pokupiti..ta osoba dođe sa svojom osobnom i pokupi paket...jednostavno...ali eto ne znam tko uopće nudi takve usluge..i mora biti tako, prijatelji, babe, dede, nekom daj 20 kn za nekim šalterom da ti to napravi me ne zanima..hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pošalji iz jedne pošte u drugu poste restante paket, a možda daju i da se "pošalje" u istu poštu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
i dida mi je bija Torcida
Datum registracije: Jan 2007
|
Otiđi do najbliže pošte, pošalji paket kao poste restante (dakle adresa u obliku Pero Perić, Poste restante, 10000 Zagreb. Nakon toga osoba otiđe nakon nekog vremena u glavnu poštu, mislim da je u Branimirovoj podigne paket uz pokaz identifikacijske isprave i čiča mića............ Pošti je sasvim svejedno koje je odredište paketa. Nadam se da sam pomogao.
![]() |
#4 |
Premium
|
Aha znači u principu je važno samo ime i prezime te osobe na paketu? Adresa pošaljitelja pretpostavljam isto nije previše važna...u slučaju da to ta osoba nekim stjecajem okolnosti ne uspije podić paket, da li ja mogu podignuti paket svojoj osobnom? Zadnje izmijenjeno od: skyman. 04.02.2013. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ako ne, onda može odbiti podizanje pa si ti digneš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
i dida mi je bija Torcida
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Da možeš ostaviti paket u Branimirovoj, Da moraš na paketu napisati svoju adresu jer u koliko taj XYZ ne predigne paket, paket se nakon 30 dana vraća na tvoju kućnu adresu. Sve o poštanskim uslugama je dostupno na www.posta.hr Jasno ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|