|
![]() |
#1 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Preporuka hardvera za pokretnu trgovinu
Daklem, trebao bih preporuku hardvera koji bi se koristio u pokretnoj trgovini (kombi-vozilo), a glede pridošle nam fiskalizacije. Znači nekakav kompjuter, laptop, tablet ... i odgovarajući printer za račune. Prednost bi se dala hardveru koji se može puniti/napajati u vozilu, ali naravno cijena igra glavnu ulogu. Što jeftinije ali funkcionalno Obzirom da sam u "mobilnoj tehnologiji" španski seljak, molio bih vas pomoć. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
http://www.fiskal1.hr/proizvodi.html + neka data sim kartica za internet ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
U toj igri nema ni jeftino ni jednostavno a pogotovo ako se želi dobro, pouzdano i sigurno rješenje. Prvo moraš definirati neke detalje jer o tome ovisi kako ćeš realizirati projekt: - dali ćeš na terenu imati izvor 230V AC (mreža ili agregat), ups tu ne bi računao (za sada) - dnevno vrijeme rada (8 - 12 - 18 - 24 h) - ako znaš potencijalne lokacije, kakav je gsm/utms/hdspa/3g signal na njima Kad ovo definiraš možemo dalje. Jasno ti je da ako na lokaciji nemaš izvor 230V AC izvor to će bitno poskupiti realizaciju. Sami pos printer nebi trebao biti problem, od dostupnih modela nađi onog koji se spaja na usb a napajanje mu je 12V DC preko cigla ispravljača. Za samu "mašineriju" / kasu najbolje neki laptop ili čak tablet jer time dobivaš i monitor. Mislim da sam negdje viđao reklamu za "tabletić" + fiskalna kasa programom + printer = sada 1.500 Kn. Eto kolega linkao na šta sam mislio. Za sada toliko Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 29.01.2013. u 19:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|