|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Vec neko vreme mi je ekran pretamni .. tj . moram ga kroz control panel od drivera posvetliti ali nije to to jer mi onda presvetlo dojde i nikak nemrem to porihtati ... na ekranu sam brightnwes i contras moral deti na 100 oba dvoje da barem nekaj vidim ![]() ![]() P.S- meni windowzi monitor prepoznaju ko HiSync 775N .. makar to je valjda normalno .... ali eto samo da napomenem
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ja bi se kladio na to da je monitor prdekana ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
tak mi i treba kad nisam kupil monitor kad sam imal peneze .... a imal sam taman za onaj samsungov LCD 710 N ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Magister Mundi sum!
|
probal bum onda kod frenda ekran sprobati .. ak je on onda ovak ..... bacil sam oko na 17" lcd samsung sm 713n, matisse, 8ms ...... dal ga mozda ima ko ili je cul kaj za njega kakav je i slicno ?
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Imaš u mercatone nekakav samsung za 2400 17"lcd piše 4ms. Neznam jel istina al se isplati provjerit u katalogu
![]() |
#9 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() .. stvar je u tome kaj bum si ja ekran narucil prek jenog ducana tu u krapini jer si je moj stari dobar s sefom pa bu ![]() P.S. ima ko uopce doma kakav LCD a da se igra .... znaaaaaaaaam znaaaam LCD-i nisu za igranje ali ja ocu LCD jer to ima moj sused i njegov sused zake onda i ja nebi imal ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ako ti je na komp spojena telka pogledaj kakva je slika na njoj....ako tamo nije pretamna tj. tamnija nego prije onda je monitor.....inače svi ekrani nakon određeno vrema "potamne"....ja sam na svoja dva stara telkića odvrnuo neke potenciometre pa je sad slika OK....ali kad ovo napraviš moraš znat da ekranu skraćuješ radni vijek...i to dosta.....eto možda da probaš to ....do nabavke novog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Cuj meni je slika super i zadovoljan sam. Sto se tice ghostinga tao sam se i ja nekidan zapito kad igram moto gp2, i kad bas jurim onda mi se zamuti sastrane kao ghosting. e sad jel to kao efekt il je stvarno ghosting neznam al meni je cak i fora. slicno mi je bilo i na nfsu2 kad ga dam po nitru ![]() U ostalim igrama sve 5! Mislim da je ipak katodna jos bolja al nebi nikad mjenjo LCD. Stvar ukusa, meni zauzima malo mjeta, bolji mi je za oci, ono subjektivni dojmovi. Inace 710n je prosle godine bio bestbuy gamerski LCD monitor, to sam bas u bugu citao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|