|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Canon Pixma MG4250
Pozdrav svima. Zainteresiran sam za multufunkcijski printer Canon Pixma MG4250. Zanimaju me dojmovi ako netko ima naveden printer. Također ako netko misli da za te novce bolje kupim neki drugi neka mi predlozi. I zanima me sto se tice boja,na koji način bi bilo najbolje kupovat a da ne placam po cijeni originala.Jel postoji neki nacin sto se tice cipova,zamjenskih ili nesto trece. Hvala na svakom savjetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Možeš kupovati zamjenske tinte koje su znatno jeftinije, i pri zamjeni uložaka samo prebaciš čip sa originalne na zamjensku i peglaš dalje. Ja već 4 godine printam na zamjenskim i nemam nikakvih problema, a kvaliteta ispisa nije primjetno lošija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala puno na odgovoru. A mozes li mi rec koje tocno zamjenske se koriste za taj printer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
I meni je marka nebitna, nego ne znam koje su tocno kompatibilne? Guglao sam ali nigdje nisam našao da je netko napisao koje odgovaraju zamjenske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Zvao sam oko 5 trgovina, u jednoj kazu da ne postoje zamjenske,u drugoj da ima ali da neamju u trgovini, a u trecoj da jos ih nema jer je noviji model.A zagrijao sam se za taj model jer je u jednoj trgovini sad trenutno na akciji i dosta je snizen naspram drugih trgovina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Ne trošim pretjerano puno, al se bojim da ne kupim printer a ne dođu zamjenske boje za njega.Vidim da je taj printer izišao u 9.mj.pa valjda zato po netu ne vidim da se spominju zamjenske.Ugavnom znam da su to ove boje canon pg-450 a te se koriste vec dugo jer odgovaraju na vise modela canon printera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|