|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Windows 2008 backup problem
Nadam se da sam smjestio temu na pripadajuće mjesto, naime imam jedno pitanje koje mi je veoma bitno, a meni je to špansko selo prema googleu. Dakle, server u firmi radi backup preko Windows Backup aplikacije, radi se na externi HDD svaki dan. Ono što mene zanima jest slijedeće : Da li ja mogu mountat taj .vhd file kao virtualni disk, ali sa starijim datumom, jer on meni uvijek mounta i vidim fileove samo od zadnjeg backupa? Znači, primjerice, ja bi htio vidjeti fileove od prošlog mjeseca, ali bez da radim recover na serveru ( na serveru postoji cca 500zapisa backupa, toliko dana unatrag je moguće vratiti ), već samo da "exploream" fileove koji su tad bili aktivni? Ili ću morati instalirati W2008r2 na neko drugo računalo, i recoverat taj image sa starijim datumom? Da li uopće mogu vratiti na stariji datum, ili mi on overwritea stalno file, jer prema aplikaciji je moguće birati stariji datum, ali kad mountam on meni pokaže samo fileove sa zadnjim backupom. Old Iggy i ekipa koja su maheri u tome, molim vas za pomoć.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li riješio problem? Kako si ga mountao? Windowsovim utilityem unutar Servera 2008 ili nekim drugim? Sadržaj VHD imagea možeš pogledati i pomoću 7-Zipa, recimo obrisane stvari stoje u skrivenom [DELETED] folderu etc. Ne znam jesam li bio od neke pomoći, tek sada sam vidio temu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Probao sam razlicite aplikacije i skripte za mount ali ne postizem zeljeni rezultat. Probat cu sa 7zipom, a do tada svaki put moram preko winaplikacije na serveru cupat fileove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|