Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.12.2012., 14:50   #1
zuka017
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
Popravak: Genius zvucnici 5.1

Pozdrav svima, ja sam Adis iz Rijeke, 23god nezaposlen kao i svi ostali... po 1. put s vama...

kad smo to zavrsili idemo na problem:
prije cca 2god sam kupio
Genius SW-HF5.1 5000 i sada nece da se upale prvi put kad mi se to desilo mislio sam da su crkli,
ludim ja i pizdaram susjedu tetku sto me pogledao kroz prozor dok je baba mara zalijevala cvijece kad ono desi se Cudo i prorade. Nebi mi smetalo da su opet proradili ali nisu

trenutno mi:
LED lampica se vise ne pali
Klikam Stendby za on/off nista se ne desava
Probao promijenit uticnicu i dalje nista
Probao u drugom stanu di je bolje napravljena struja u kuci i opet pogodite sta se desilo : nista

Provjerio osigurac i cijeli je radi normalno nije spaljen
prilikom svega toga skuzio sam da Ovaj Kotacic -/+ za pojacavanje, smanjivanje kad se pojaca vrati se na originalnu poziciju tj. smanji skroz.
sad ja kontam i otvorim tu kontrolnu plocu izvadim motoric koji pokrece taj famozni kotacic i rucno ga okrenem na desno tj pojacam i vrati se nazad kad dodje do kraja kotacic stane ali motoric i dalje vrti.

inace bi trebao stat i ponovo se normalno upalit kao i do sad al ga i dalje vrti.

Sad mene zanima kako to popravit, dali se zvucnici ne pali radi tog motorica sto i dalje vrti ili je tu neki drugi problem. ako je u cemu bi mogao bit problem:?

Hvala unaprijed za svaki odgovor i pomoc
zuka017 je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2012., 21:39   #2
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Imaju dosta problema s tim, imam iste, i ja cekam dan kad cu se morat uhvatit lemilice i multimetra, elektronika ih muci. Ali koliko vidim nitko jos nije nasao konkretno rjesenje, tu se dosta pisalo o tome.
Oglas

Oglas
Staro 25.12.2012., 17:17   #3
zuka017
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
ok hvala na odgovoru, sve mi se cini da je to onaj mali motoric kriv zasto se ponovo ne upali nakon iskljucivanja, kad sam ih rastavio, dosao do tog motorica ukljucio u struju bas se cuje da ga vrti i nikako da se zaustavi. sad me zanima dal je on kriv za taj kvar ili nesto drugo ne funkcionira od elektronike
zuka017 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno