|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Može li mi netko malo pojasniti funkciju integrirane grafičke na ovoj ploči http://asrock.nl/mb/overview.us.asp?...=FM2A75%20Pro4? Naime, zanima me da li će ta integrirana radeon 7000 raditi ako ne kupim A10 procesor sa APU-om, nego recimo neki Athlon X4 740? U manualu se spominje crossfire pcie grafičke i integrirane, ali je bi htio imati 3 monitora, 2 preko radeon HD4670 i još jedan preko ploče za što mi ne treba crossfire, samo što više izlaza. Moram li za to kupiti i A10 procesor, tj da li će ta integrirana raditi bez gpu-a na procesoru? Nadam se da ste shvatili moje pitanje. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://asrock.nl/mb/overview.us.asp?...=FM2A75%20Pro4 "Some of AMD CPU (i.e AMD Athlon/Sempron family CPU) does not have integrated graphics processor. When this kind of CPU is installed, a discrete VGA card is required." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
U tim speckama ti zele reci da ti integrated GPU nece u raditi ako kupis CPU koji nema integriranu grafiku, taj ju Athlon 740 nema i moras kupiti diskretnu grafiku. Ploca ima opciju komunikacije sa iGPU kada kupis CPU sa iGPU-om, u ovom slucaju nista od toga jer si odlucio kupiti Athlona II 740. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Jako zgodno. ASUS se odlucio na egzibicionizam s thin kucistem od neka 4cm, a hladnjak-kuciste u koje potrpao Trinity A4 je overkill, no temperatura se ionak one siri citaom povrsinom kucista. Za neki standardniji miniATX cak bi i neki Contac 21 bio dovoljan, naravno uz propuh negdje drugdje u kucistu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Dvoumil sam se između 5300 i 5400, al reko za 150 kn nek ima jaču grafu. Sobna temp je bila oko 23 - 24 i stavil sam neki prastari aluminijski hladnjak istih dimenzija kao i tvornički samo duplo viši + originalni vent. Sa CPU na 3.6/4.0 @1.25V, IMC na 2GHz@1.18V CPU nije išel prek 37C - samo pet minuta P95 sam pustil (vent ručno na najmanjem broju okretaja). Sa nekim boljim pasivcem bi trebalo ići. Pitanje jedino kak bude dok CPU i GPU budu pod stresom. Ak ništ drugo - pasivni + neki 500rpm vent za kučište i vozi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Mislim da kad biš stavio i stock cooler i undervoltaš ga te staviš neki vent ili limitiraš stock na npr 300 rpm da bi to sve trebalo bit normalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|