|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Koji 5.1 zvučnici?
pošto su moji Teac PowerMax 450 (2.1) odapeli sa stola, krebao je desni zvučnik i bas pa si moram uzet nove, po mogučnosti 5.1 a da nisu pretjerano skupi evo šta sam ja našao: http://www.diskont24.com/products/P4/23457/21 http://www.diskont24.com/products/P0/10515/21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
za što ti trebaju zvučnici?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Sigurno po toj cijeni ne za gledanje filmova i slušanje mjuze. Za tu lovu rađe kvalitetni 2.1 sustav.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja nebi uzimao te, to su pre mali novci za bilo ikakav 5.1 koji služi kakvom takvom slušanju, i to je lijepo samo na slici.... jeftina lagana plastika i unutra neki tindi-lindi.... baš gledam u diskontu ali izgleda da ih više nema.... ja imam od geniusa 5.1, većina zna koji su to, oni drveni, bilo je dosta priče o njima.... "SW-5.1 Home Theater" i za te novce više su nego dobri, oko 600-750kn.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovo se cuje odlicno za te pare. Mislim da bi ti ovo trebao biti minimalan iznos 5.1 sustav. http://www.diskont24.com/products/P3/9607/148 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
ak ti je za mp3ice onda bi treba uzet satelite sa 2 drivera, jer sa jednim nije dobar zvuk. a nema niš gore od dat love za neš što neće bit dobro. ima jedna stara "Siromah dva puta plača" imao sam ja jedne teac 5.1 (pm-1800)i na papiru su ok, na slici su ok, u mojoj sobi su zakurac isto ko i većina 5.1 jeftinih zvučnika. a ak ti je mp3-ice onda gledaj i frekve woofera jer ak ti je prevelik raspon woofer će ti brujat, neće imat onaj udarac stoga pazi i na to. optimalno je od 30-150Hz. većina 5.1 sistema je napravljena isključivo za filmove a ne za igre i slušanje mjuze. da sam na tvom mjestu rađe bi uložio u skuplje 2.1, jer od nekvalitetnog 5.1 ne da nemaš koristi nego samo kvari pravi 5.1 dođivljaj. ![]()
![]() |
#8 |
Banned
|
šta cu izgubit ako uzmem 2.1 sustav? važno mi je da ne krce kad ih pojacas do jaja, bolje neka su tiši a da ne krce... spreman sam izdvojiti max 350kn... ne treba mi ništa prejako jer mi je soba mala pa tako nemam potrebu ja nekim jačim zvučnicima... koja bi bila razlika u između 5.1 zvucnika za 350 kn i 2.1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako te zanimaju polovni, tip na news-ima prodaje ove... http://www.hms-media.de/EN/?Tab=Prod...up=3&Product=7 ...za 400 kn. Kontakt na mail... nino.m@inet.hr
![]() |
#10 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
to je za one koji MORAJU imat 5.1 sustav da bi se mogli hvalit dok kvaliteta izostaje... ![]() evo jednih http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=zvucnici pod šifrom:9884 za te pare su skroz ok, a imao sam prije logitech i skroz su ok. inače preporučio bi ti još TEAC pm-1300 ak ih nađeš negdje, ja ih sad imam trenutno. btw. svaki zvučnici za komp kakve svi imamo kad ih pojačaš do kraja krče il se skure ![]() to mogu samo gotove linije, koje po mom mišljenju nisu baš neš... reciver, zvučnici... to je zakon al dosta para... ![]() negdje sam čitao u nekom hi-fi časopisu frajer imao stereo (znači 2 zvučnika), dobre zvučnike, i jako je htio 5.1 tak da je prodao ta dva i kupio jeftine da bi nakraju te prodao jer mu je stereo bio bolji od surrounda... pa si ti misli. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
MMD ML-T508 2.1 SPEAKER SYSTEM 1800W(WOODEN WOOFER) 84,85 kn Moja iskrena preporuka ide za gore navedene zvučnike.Imam ih na starom kompu i danas sam naručio u KING ICT-u još jedne za stroj koji upravo slažem.U Kingu imaju neku ljetnu rasprodaju.Što se tiče zvuka,ako nisi zagriženi audiofil ispunit će ti sve želje,a šuška ostane u đepu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Nemrem si pomoć, svaki put kad vidim takvo nešto popizdim skroz-naskroz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
Citiraj:
Ne postoji pravilo da na proizvodu mora biti naznačena "prava" snaga. Tko bi kupio zvučnike na kojima piše 2X10 W. ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Re: Koji 5.1 zvučnici?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mislim-neka stave na lijepu šarenu kutiju PMPO, ali neka onda na tu istu kutiju napišu i RMS. To je isto kao da napišeš da je Fići krajnja brzina 150km/h Na nizbrdici od 45% ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Jelc reci ti sto oces ali zena je dobra ![]() plus sto si stojku mogo voziti bez kapi ulja u gitribi pa joj nebi nis bilo probaj istu stvar napraviti na bilo kojem autu osim unica i tipa ![]() Stojka je auto svog doba bila ![]()
![]() |
#24 |
Strichek Moderator
|
tema je 5.1 zvučnici a ne stojka. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |