|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Cro ski challenge
Jel netko igra? http://www.onlineskijanje.com/ Vidim da nema teme, ali ne vjerujem da nitko nije probao? Ja sam se kasno uključio, ostale su još samo dvije utrke ![]() Jes da nije nešto naj igra, ali je zarazna i zanimljiva, plus što se dijele nagrade za najbolje ![]() A nagrade se dijele i za različite uspjehe, primjerice svi koji su bili u top 50 rezultata u kvalifikacijskoj utrci za Bormio dobili su karte za utrku na Sljemenu ![]() Ja sam jučer navečer odveo kvale za Kitzbuehel, trenutno sam na 1:55, moram još usavršit do početka utrke, ![]() Ako nekog zanima igra i želi se uključiti, na gornjem linku naći će sve potrebne informacije ![]()
![]() |
#2 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
eto, ja igram kad stignem, kao sto si rekao, nije nesto al je zabavna, cim je neki natjecateljski duh. vozio sam prve dvije sezone pa tako i ovu, nick johnB, HR repka. Kidzbil - 1:50.197 u kvalifikacijama. ![]() inace vrlo je koristno pogledat tutorijale na sluzbenoj stranici, postavke skija itd..Ima i par stranih foruma sa korisnim informacijama o nacinu voznje, zamkama na stazi itd. Naravno, pogledaj i duhove najboljih u svijetu da vidish najbolju putanju i preipreme za skok sretno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma ja tek jučer počeo, imao sam igru već neko vrijeme, frend mi preporučio, a ja si kontam em besplatna em manje od 100Mb, em je sponzor 24 sata, bit će da je neko sranje ![]() No zabavnija mi je od većine igri koje sam ove godine odigrao, baš zbog tog natjecateljskog duha, tjera te da usavršiš vožnju. Tek sam malo prije skužio da ima i space tipku kao pripremu za skok i anuliranje graba na putanji ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
1,2,3... fall over!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Na kraju sam se opet vratio vožnji bez toga i dalje sam na 1:55.1 ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
1,2,3... fall over!
|
Citiraj:
stavi Duha od najboljeg i pogledaj njegovu voznju i postavi kameru da ga gledas odozada.. skuzit ces gdje stisce space i koja je najbolja putanja.
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Do početka trke bum u optimalnoj formi ![]() Evo još jedan zgodan tutorijal: http://skichallenge.orf.at/sc10/stories/1636732/
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas