|
![]() |
#1 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Dakle tražim preporuku za dobar FPS koji nije bugovit i da ima kakvu takvu priču. Iako su mi prihvatljivije "realnije" igre i futurističke stvari dolaze u obzir. Call of Duty serial imam cijeli kao i MOH:A i RO. Može i starije osim MOH:AA. PS: Kakva su igre ENEMY TERRITORY : QUAKE WARS i S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - oni koji su ih igrali ili koji ih igraju pogotovo MP. Hvala.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
qukae wars igro ali mi je bolji w:enemy teritory,ona vozila mi ne pašu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
ET: quake wars mi je bez veze totalno....kao što kažu, probaj far cry, doom, quake 4...to su mi najbolji..... btw. a ako želiš najbolji fps, ondi si instaliraj Americas Army
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Star Wars Republic commando,meni je bio vrlo dobar,ako ti tematika ne smeta.Far Cry obavezno,Half-life 2 takodjer,od novih Frontlines:fuel of war ak je izasao,a mislim da je-mogao bi biti dobar po onome sto sam vidio.Vidim,nitko ne zeli spomenuti Crysis,al ja ga toplo preporucam,ima neke elemente koji nisu vidjeni dosad,a i to je jednostavno moderna vrhunska igra i kao takva se treba odigrati. EDIT:evo netko je ipak spomenuo Crysis.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
U svakom slučaju i farcry je svojevremeno bio vrhunska moderna igra,kao crysis danas,po tebi.Ali farcry je bio pojam svojevremeno,a crysis je prosjek.Tipično,sve što EA dotakne pozlati se ![]() Svakako i moj glas ide farcry-u.I ja ga rado svakih godinu dana odigram,i nikad se ne nadivim grafici dovoljno.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Joj,svi ste od Crysisa ocekivali da udjete u monitor.Skoro isto kao far cry,samo grafika koja prilici danasnjem tj sutrasnjem vremenu.To da se ne moze upogoniti-OK,izasla je malo ranije,al danas se moze igrati sa grafom iz mid segmenta(9600gt) na high detaljima,zanimljiva je,prica je ok itd,kaj bi vise.Ima mana,kratko traje kao prvo,ali je to tek 1. od 3 dijela,ali je usporedi s ostalim danasnjim fps-ima.Ako uz jedino jos CoD4 nije vrhunska igra,onda koja je? To da nije lijepa za gledati stvrano ne razumijem,Pa sjeti se malo zasto te je Far Cry odusevljavao-zbog grafike.Sad istu tu usporedi s Crysisom,igleda blijedo.Jest,skok je u grafici za ono vrijeme bio velik,ali je io vaj samo kaj vise pratimo scenu,graficke su puno jace pa mislimo da vec treba izgledati kao film.Uzmi sve to u obzir.Probaj,npr,zamisliti kako bi Crysis djelovao na tebe da nije FarCry nikada izasao.Bio bi odusevljen,ona tropska atmosfera ima izniman utjecaj na vizualni dozivljaj,i ostaje u pamcenju zbog toga,pa puno usporedjujemo s FarCryem i zato nam sve izgleda vec vidjeno ili nista posebno. EVO PRIJEDLOG: NEKA MISTER M ODIGRA PRVO CRYSIS PA ONDA INSTALIRA FAR CRY I IZNESE SVOJE VIDJENJE I USPOREDBU,IAKO JE NE TREBA RADITI,TO TREBA IZBJECI.VJERUJ DA CE DRUGACIJE TO DOZIVJETI NEGO MI KOJI SMO GA IGRALI PRIJE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
Apsurd je taj što je meni dan danas bolja grafika u farcry nego ova u crysis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Većina igri kaj je ekipa spomenula je iznad prosjeka i isplati se igrat al ipak mislim da je sve stvar ukusa. I ja više volim realnije FPS-ove u smislu stvarna oružja i lokacije, nekak mi je veći gušt. U nedostatku probal sam Blacksite. Igra sa 1.2 patchom je podosta optimizirana i prepuručil bi ju svakome - nekak vuče da je igraš dalje iako nije vrh tehnike... Kak sam i rekel - sve je stvar ukusa.
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
blacksite area 51 kad ins. ima ok 12-15gb, užas priča, užas fizika, sranje zvukovi, grafika-ajd prolazi, pun k***c bugova (možda je s tim patchom bolje)... =sranje od igre...ali opet je to stvar ukusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam odigrao Crysis i meni se sve ukupno svidio. fina grafika, okolis, neogranicenost kretanja, solidan gameplay, naravno ima i mana, ali meni je uglavnom ok. igrao sam prije i CoD4 i sad cu si ga ponovo stavit. I ja sam u potrazi za dobrim FPS-ima, pa sam si stavio dosta igrica pa cu nabacit osvrt. SoF Payback-uglavno igrao sam je 2,5 min. po meni katastrofa od igre. izbjegavati Cak sam stavio i Delta force BHD, ali to je ipak prestaro a i cini mi se lose. Rainbow six las vegas- ok, ali mislim da ga vise necu igrat, nema me tu sta drzati.. S.T.A.L.K.E.R- isto, igrao ga dvije minute, po meni bezveze, nevolim kad u FPS-ima moram pricati, grafika mi je katastrofa kao i ostatk sto sam vidio. a to je kao neka igra koja se razvijala 100 godina i trebala je biti wow.. Bioshock.OMFG. to se po meni zove katastrofa od igrice. ali zacudo nju sam igrao jedno pola sata.. Mozda je moja greska sto igrama ne dam da me zainteresiraju, ako me u prvih par minuta ne privuce, odustajem. To mi je jedan nacin opravdanja, jer sam gore sve popljuvao..ali sta mogu kad mi se ne svidjaju?? jos cu vidjet sto nudi Splinter Cell Double Agent i Hitman Bm, i ne nadam se previse i onda se vracam na simulacije voznje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#22 | ||
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
RtH30 je predobra igra... Zanimljiva i privlacna, moze se igrati dugo vremena, na razlicite nacine,..... Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Maloprije sam baš počeo igrati, predobra stvar. Nisam baš fan FPSova ali ovaj mi je jedan od boljih kojih sam igrao. Nisi one-man army( ![]() ![]() Iako je SF tematike nebude ti žao ako ga odigraš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
E da,skoro sam zaboravio -- CALL OF JUAREZ.Meni mozda i najbolja igra u tom susnom razdoblju od kojih pola godine,cak i godinu.Prekrasna 'scenografija',kompletni ambijent je vrhunski pogodjen,odlicni likovi,pricu pratis kroz dva lika,OK prica,ma puno toga valja.Naravno da ovisi o ukusu(smjesteno u divlji zapad),ali je igra bas simpaticna.Sve to je zapakirano u jedan od najljepsih engine-a,grafika vrhunska.Sto ne valja:malo je zahtjevna i malo mozda kratka.I nije tak nabijena akcijom cijelo vrijeme,ali je ima dovoljno i na zabavan nacin. Sljedeca je jos jedna za utjerivanje straha u kosti: F.E.A.R. Ja sam ga poceo igrati pa sam je morao izbrisati jer sam pokupio virus na netu,poslije je nisam instalirao,al sad bas razmisljam da pocnem ponovno. MAFIA: ne znam ni koji komentar da joj pridruzim osim kratko i jasno - ODIGRAJ. Max Payne 2: sve kao i za Mafiju.Nevjerojatno koliko te uvuce u pricu.Inace isti studio je napravio Call of Juarez.Jedinicu nisam igrao. BTW.: Kad vec stavis novi post i pitas za savjet,preporuku-kultura nalaze da se koji put i javis u istom postu,da si ne mislimo mi da smo bedaci sto nudimo,a ti to ni ne citas.Mislim da ce svi sloziti sa mnom oko toga Zadnje izmijenjeno od: ROMO. 12.04.2008. u 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
ETQW ti je igra napravljena za MP igranje, naravno da je totalno bezveze u SP-u, kao što je i BF. Znači u SP-u isto se tako igra odabereš mapu koja ima neku priču ali to je tako i pucaš. A u MP-u je jedna od najboljih teamskih igara jer je potreban veliki teamwork da bi se nešto postiglo, sam nemožeš ništ postići, to pogotovo dolazi do izražaja u warovima. U igri na početku biraš između dvije rase GDF(Global defence force) ili ti ga ljudi koji se brane od Stroggova, izvanzemaljaca koji su odličili uzeti sve što zemlja pruža. Nakon toga biraš klasu, svaka klasa ima nešto specifičnoga za sebe(eng-turente i mine,fild-artiljeriju,cover-3rd eye bombe(odnosno inflitator(strogg) flyer dronove, medic-suplly create(odnosno Teh(strogg) može raditi spaw host od mrtvih GDF-ovca,...). Oružja su svakakva od rocket launchera, prijenosnih MG-a, snipera, EMP bomba, običnih bomba, Sačma, obična puška, pištolji,...). Za svaki kill i obavljeni objektiv dobivaš XP (koji se i prati preko neta(http://stats.enemyterritory.com/profile/ejSid)) te ti se otključavaju neke nove opcije,kao što su silent footsteps, encharched radar, improved healt packs, faster reviev,...). Sve mape su ti rađene na to da je jedan tim brani a drugi napada. Primarni objektivi ti se različiti (hakiranje shielda,gradnja lasera, plentanje bombe na genretore,zaustavljanje/deplojanje MPC-a...) naravno da samo određena klasa može izvršiti određeni objektiv. I kao što je bilo spomenuto u igri postoje vozila, kod GDF-a su to ljedski hummeri, tenkovi, helić(moderan), brodovi, oklopnjak i jednosjed na 4 kotača bez oružja, a kod stroggova su ti sličan vozila samo su preuređena i svatko ima svoju slabu stranu. Sve u svemu igra je fenomenalna. Evo i jedan dobar artwork: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja bih ti preporučio da odmah pređeš na vožnje, bez da isprobavaš to, jer ako nisi među toliko igara našao nešto što ti se sviđa, nećeš niti ni u ove dvije, bez uvrede, ali ja mislim da FPS-i nisu za tebe. To nisu FPS-i,max payne je TPS, a Mafia neka mješavanima TPS-a i vožnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i ja tražim preporuku za neki dobar FPS, ne bi htio neku jako staru igru, čak ni neku futurističnu, bitno mi je da je zarazna (SP only), ok priča, i da se da lijepo igrat, nešto tipa Far Cry, Mafia, Max Payne 2. Bioshock i slične ne bi htio zbog futurističnosti... Kakav je Serious Sam 2? Se isplati to igrat? Jedinica drugi dio je bila extra zabavna..
![]() |
#30 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Odigraj ponovo HL2 sa prateci mekspanzijama (kazem ponovo jer smatram da si ga odigrao bar vec jednom ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|