|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zvučna do 200kn
Vidio u linksu za 150kn audigy. Valja to kaj? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Valja, ali to nije ona "prava" audigy 7.1 nego u biti obična live 5.1, inače odlična zvučna kartica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...po meni puno losiji zvuk daje nego sound blaster live kojeg sam kupio prije 3 godine,a u snimanju zvuka totalna katastrofa,imam je i prodajem uskoro,ali za nekoga ko ima onboard zvucnu za ove pare nema sta misliti....
![]() |
#4 | |
JDM
|
Citiraj:
(pogle sliku) http://jp.creative.com/products/prod...&product=10314 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
|
..pa da valjda je to ta kartica samo kod nas ne dobijes kutiju ali mi sama kartica izgleda indenticno....zasto??, ti nevjerujes ovom sto sam gore naveo,pa to ce ti svi reci,da je to prepakirani live,skresan za dodatne ulaze na samoj kartici na koje spajas cd romove....ali za te novce najbolji izbor jer nemas beda sa igrama,svaka ce ti proraditi,premda sam ja naisao na neke probleme u igrama kad bi ukljucio eax....
![]() |
#6 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
To je ista slika kao tvoja a ako netko zna šta kod mene radi još taj bijeli priključak nek me prosvijetli jer već lagano me hvata nervoza u vezi ovog... p.s. karta inače super radi , tu se nemam šta požalit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
music freak
|
Citiraj:
...to definitivno nije moja,ti imas cistu audigy karticu bez onog sufiksa ls,mi ovdje pricamo o audigy ls kartici koja nema nikakve pozlacene konektore,a firewire pogotovo,to nije kartica koju ces dobiti za 150kn,ili su popi*dili pa sad to daju sto cisto sumnjam:confused: :confused: :confused:......btw kolko si to platio ??
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 11.08.2005. u 07:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Ma za popiz... cjelu noć tražim kartu na netu i evo , našao sam kartu koja je doslovce identična mojoj ! ALI , ta karta dolazi u nekom kompletu tako da mi sad tek nije ništa jasno šta su ovi u Linksu mislili kad su mi to poslali !? Evo link http://www.vax.ru/items_catalog/autohtml/9303.html Inače , kartu sam platio 163,48 + 55 kunića dostavu. Popodne ću uslikat kartu pa nek to neko dešifrira... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
music freak
|
...ovo sa slike je audigy platunum ex kartica sa dodatnom kutijicom sa ulazima,kao sto i sam vidis,a sto si ti dobija opce ???,koliko sam skuzio ti si dobia ovu karticu bez te kutije,ako je tako tuci se nogom u guz*cu jer je to cistokrvna audigy kartica.....
![]() |
#12 | |
Banned
|
Citiraj:
Već sam je 2 puta vadio iz kučišta i pregledavao sa svih strana i onaj broj na zadnjoj str. kartice je isti kao na toj platunum ex SB0230 ![]() ![]() ovo mi piše u Everestu :Zvučna kartica Creative EMU10K2 Audigy / Audigy 2 Audio Processor Zadnje izmijenjeno od: stuc. 11.08.2005. u 10:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
music freak
|
...aj nabaci ti sliku,da finaliziramo ovo !!
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
OVU ![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 25.06.2006. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
Evo šta piše iza... Zadnje izmijenjeno od: stuc. 25.06.2006. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Evo , uvećao pa kompresirao tako da se može vidjet jasnije. Zadnje izmijenjeno od: stuc. 25.06.2006. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jel ima ta zvučna DSP proc na sebi? jel recimo razlika između Audigy i moje (Audigy2) je ogromna. Audigy je za podvalit nekom jer nije upoće ono što piše... 24-bitni zvuk, 96KHz!!! pod kojim uvjetima??? ja bi Audigy nazvao Audigy 1/2... jedino kaj je dobro kaj ima DSP proc
![]() |
#20 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() U svakom slučaju ja sam naručio Audigy LS a dobio ovu koja se uopće ne prodaje sama nego u kompletu s još kojekakvim čudima:confused: http://www.vax.ru/items_catalog/autohtml/9303.html Da me bar češće ovako "nasanjkaju" ![]() Ajd ako ima kakav malo veći stručnjak za zvučne da me posavjetuje kakve drivere da stavim za ovo čudo ? Ako netko slučajno ima cijeli taj komplet prosil bi driverčeke:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Strichek Moderator
|
ja ti savjetujem da skineš najnovije drivere i sve fixeve http://hr.europe.creative.com/suppor...ds/welcome.asp evo link pa si odaberi koja je tvoja moja ima sve fixeve i nove drivere i radi mrak, sa starim driverima me nekad znala zajebavat.
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ja sam vam tutlek za zvuk, ali ekipa mi kaže da je za male pare ovo http://www.audiotrak.net/maya51mk2.htm dobra kartica i dođe nekih 175 kn u HG Spotu. Inaće je građena oko VIA EnvyVinila 24-bit ali to NIJE VIA već neka firma koju je VIA kupila, ... mislim njihov komentar je: "... ako ništa drugo barem nije Creativ" ... a oni žive od toga ... Visage sigurno zna više na tu temo, njega si dovucite da on da mišljenje ![]()
![]() |
#24 |
Strichek Moderator
|
čuo sam da maya ima dobre grafe al ak se ne varam malo ih muče driveri isto ko i terratec (zvučne su mrak al driveri sve zaseru- vidio i testirao na TERRATEC Aureon Sky) @komek inače Audigy LS je Audigy 1, a moja je Audigy 2. to ti sve govori ak ne pročitaj par postova iznad...
![]() |
#25 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Svi u links dok ih još imaju a ja odoh ponovo igrat igrice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
music freak
|
Citiraj:
..probao sam mayu ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
čika spasoje
Datum registracije: Jul 2005
|
jel možda netko zna razliku između terratec aureon sky i terratec aureon 5.1 fun. meni se čine identične samo razlika u PCB-u ako netko zna nak posta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|