Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2013., 00:02   #1
Loser5
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Razer Blackwidow ultimate problem?

Pozdrav. Problemi su počeli ima mjesec dana. Prvo mi nije radila LED dioda na slovu "H", no mislio sam da je pregorila pa me to i nije toliko nerviralo, sve dok nakon 15 tak dana nije ponovno sama od sebe proradila, he, nevjerojatno al istinito. Ali sada su mi se pojavili problemi zbog koji mi se čini da će tipkovnica pod čekić! Ima par dana određene tipke "CTRL, Q, R i Z su počele malo po malo otkazivati, tj trebalo je nekad po par puta pritisnuti da je prihvati. No sada opće ne funkcioniraju! Al kako bi i to bilo neobično, sinoć u dva navrata su mi sve tipke radile normalno, no nakon restarta kompa ponovno ne rade, tako da ovo sad pišem na staroj tipkovnici! Nema što nisam provao, reinstalirao po par puta drivere, probao bez drivera odnosno Razer Synapse, downgredao firmwire, updateao firmwire, rastavio tipkovncu do temelja, očistio ju...sve izgleda besprijekorno i bez oštećenja osim što ne rade te 4 šugave tipke. Ne znam da li je problem u Hardwareu ili softwareu. Uglavnom, sumnjam da je išta moguće napraviti, tj ostaje mi samo čekati da se sama od sebe popravi kao LED dioda. Ako je netko imao sličnih problema i uspio ih rješiti bio bi mu jako zahvalan??
Loser5 je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2013., 12:20   #2
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
-->
Meni nije radila tipka Tab, na običnoj BW, ne ultimate. Tj.nekad uopće ne bi registrirala pritisak, a nekad bi uhvatila dvostruki. Uglavnom, jako frustrirajuće kod alt-tabanja. Odnio na servis u Feniks zadnji čas prije isteka jamstva i odobrili mi zamjenu/povrat novca, bez ikakvih pitanja.
Koliko sam skužio, prva generacija BW je dosta sfušarena i hrpa ljudi je imala problema. Tek su u 2013 edition otklonili sve dječje probleme
Interpol je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno