|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pretpostavljam da je AGP. Najjeftinija je PNY Verto za oko 2000 kuna u Linksu, imam ju i kartica je odlična (osim sustava za hlađenje kojeg treba zamjeniti nečim tišim, tipa Zalman VF700 ili AC nV5 Silencer). Ako cijena nije problem, pogledaj Leadtek (tiša) ili Gainward (treala bi se bolje OCati). Za cijene pogledaj na www.nabava.net Eh, da, dobrodošao na forum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
PNY je inače firma kaj radi serverske komponete kao i Tyan, tak da te "nepozato" ime ne čudi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema vise pny-a u linksu i nece vise dolaziti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Thnx na odgovoru i dobrodoslici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Mi u firmi radimo s PNY karticama, tako da mi nisu nepoznate |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
imam Gainward 6800gt GS "GLH" i jako sam zadovoljan. nije pretjerano glasna i nemoras se zezat sa clockanjem jer je to tvornicki napravljeno kod GS-a(naravno jos je mozes clockat ali nije bas potrebno),3dmark2005=5767 ili 52xx sa 2AA i 4AF E da cijena je 29xxkn u Ve-milu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|