|
![]() |
#1 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Acer Aspire 5552 - razbijen display
Dakle imam Acer Aspire 5552 N833G50Mnkk model laptopa. E sad ekran na njemu završio je razbijen, on radi i sve samo normalno slika je u banani. Pa sam odletio na eBay i naručio drugi, samo problem je u tome što mi ne odgovara, malo sam ja kriv tome, trebao sam raskopati prvo laptop i vidjet kakav točno mi LCD treba, sad znam za ubuduće. Dakle naručio sam sljedeći model tj. LED LCD piše da baš paše na moj model laptopa pa sam ga naravno naručio, tek kad sam raskopao laptop uvidio sam u čemu je problem. Ovaj moj LCD ima kabel za napajanje dok ovaj nema, samo onaj za spajanje na ploču, e sad me samo zanima dali se da naručiti LCD to LED konverter tj. ovaj ili ovaj kabel ili moram prodati ovaj i naručiti drugi LCD. Uglavnom pomagajte! Unaprijed Zahvaljujem!
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nisam n i otvarao linkove na konvertere jer sam siguran da ti nece radit. Ostaje ti prodat i narucit drugi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim da bi moralo raditi, ako stavim LED unutra, više mi ne treba onaj inverter, njega skinem, uzmem onaj kabel s prvog linka ugl. ovaj, piše da je baš za LED ekran, znači da nije konverter, a i ima konektor za kameru, sad neznam u čemu je razlika da to nebi radilo...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Trebalo bi radit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozz, da tebi treba samo adapter s led na ccfl, ali pazi nekad ti ne radi pozadinsko osvijetljenje sve ovisi koji model led ekrana si dobio, pa je potrebna modifikacija dotičnog adaptera, uglavnom javi mi se na PM ako ti treba još taj adapter s led na ccfl imam ga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|