|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
TV LCD Samsung LE40 B530P7
Pozdrav svima Imam jedan problem sa ovim Tv prijemnikom pa bih molio one koji nešto znaju da mi odgovore. Volio bih znati tko u Osijeku radi SERVIS ovih televizora jer mi nemamo ovlašteni Samsungov servis koko sam čuo. Ako netko zna dobar i povoljan servis ili majstora koji izlazi na teren i vrši popravke molio bih ime i broj telefona za kontakt. Problem u televizoru je u sljedećem: Upalim ga bez problema , sa daljinskim ( baterije su ispravne ) i to je sve dalje više ne radi niti jedna funkcija ( ne mogu niti prebaciti program niti ga pojačati/utišati , niti prebaciti na korištenje nekog drugog uređaja ) . Uspijem sa tipkama sa strane TVa prebaciti na opciju SOURCE i izabrati ili TV , ili Satelit ili video ili HDMI isve to radi 2-3 minute i onda TV sam počme prebacivati sve te opcije i nikako da stane na jednoj . Sa tim dugmićima sa strane također ne mogu niti pojačati ili utišati TV. Zanima me što je riknilo ??? Koliko bi koštao taj dio ??? I na kraju kolika je ukupna cifra ??? Nedavno sam nosio LCD monitor u servis i za promjenu 2 elektrolita ( koji su koštali oko 30 kuna zajedno ) platio sam račun 198 kuna ![]() poz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Provjeri da ti nije zaglavilo neko dugme na daljinskom od Samsunga ili nekog drugog uređaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|