Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.11.2012., 16:08   #1
dodo99
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
TV LCD Samsung LE40 B530P7

Pozdrav svima

Imam jedan problem sa ovim Tv prijemnikom pa bih molio one koji nešto znaju da mi odgovore.

Volio bih znati tko u Osijeku radi SERVIS ovih televizora jer mi nemamo ovlašteni Samsungov servis koko sam čuo.
Ako netko zna dobar i povoljan servis ili majstora koji izlazi na teren i vrši popravke molio bih ime i broj telefona za kontakt.

Problem u televizoru je u sljedećem:
Upalim ga bez problema , sa daljinskim ( baterije su ispravne ) i to je sve dalje više ne radi niti jedna funkcija ( ne mogu niti prebaciti program niti ga pojačati/utišati , niti prebaciti na korištenje nekog drugog uređaja ) .

Uspijem sa tipkama sa strane TVa prebaciti na opciju SOURCE i izabrati ili TV , ili Satelit ili video ili HDMI isve to radi 2-3 minute i onda TV sam počme prebacivati sve te opcije i nikako da stane na jednoj . Sa tim dugmićima sa strane također ne mogu niti pojačati ili utišati TV.

Zanima me što je riknilo ??? Koliko bi koštao taj dio ??? I na kraju kolika je ukupna cifra ???
Nedavno sam nosio LCD monitor u servis i za promjenu 2 elektrolita ( koji su koštali oko 30 kuna zajedno ) platio sam račun 198 kuna . Sat rada je utrošeno po cijeni 120 kuna a ostalo je PDV.

poz...
dodo99 je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2012., 21:18   #2
francek
Premium

francek's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Provjeri da ti nije zaglavilo neko dugme na daljinskom od Samsunga ili nekog drugog uređaja.
francek je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno