|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
S cime zalijepit hladnjake ?
MOSFETi mi gore makar u njih puse vent na 12V. Danas sam izrezao jedan stari pasivnjak i stavit cu na njih i onda vent gore. Vidim u linksu "termalno ljepilo zalman, dvokomponentno". Jel to ono sto mi treba? Ima nesto bolje? Jesu i vama MOSFETi zakurni ko meni? Mislim da je CPU kaj furam malo previse za ovu moju staru MBO. Eh jos nesto, dali ce se isti CPU grijati isto u ova dva slucaja 1. 220x10 2. 200x11 Hvala ! Evo CPU sada pod burnk7 10min 42C no ide to jos dolje cim ohladim te MOSFETe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
nema ti niceg boljeg...sam ga malo pomjesaj s pastom jer ces ih inace teze skinut ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ma nebum ih mjesao, nije mi do skidanja više. Dok cu prodavati ploču nema se što buniti kupac. Hmm si krivo procitao ili? Zanimalo me 220x10 ili 200x11, a ne 220x11. Jos nesto. Onaj mali zalman plavi ne moze hladiti NB na 220MHz i 1.8V ako je u njemu lagani 5V proput? Razmisaljam dali da maknem vodeno s njega. S vodenim je hladan, bojim se maknut vodeno, a nije mi samo tako 3x rastavljat i sastavljat sve jer je to 2h posla. Fala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ma krivo sam stisnuo na 220 *10 ce ti se vise grijat inace nb od zalmana ak imas propuh u kucistu bez beda drzi 1.8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Cmdr. Lee Adama
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |