|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Izbor kucista
Znaci nakon dostaa vremena odlucio sam malo pregledati ponude po hrvatskim stranice i stvarno sam se zatekao iznenadjen izborom kvalitetnih kucista ispod 500kn, znaci woof !! sve to plus plus google i dosao sam do nekih zakljucaka u vezi nekih kucista. Trenutno se radi o meni novijim kucistima, ili barem oni koji su obscure i slicno. Znaci, za pocetak, pojma nisam imao da scythe radi kucista o.O malo je reci da sam se iznenadio sam se kad sam naletio na 2 vrlo jaka i relativno jeftina kucista Schythe gekkou i scythe ikazuti. Dva dobra kvalitetna kucista sa super layoutom unutra i relativno dobrim cable managementom. Potom sam ugledao ajmo rec obscre seriju, jer ne vidim bas puno ljudi da ima takve, a to su Zalman Z series, poglavito Z9 plus i Z11 plus. Znaci definitivno da me netko pita preporucio bih, kao jednu od opcija, jedno od ta 2 kucista, jednostavnu se fenomenalni. Potom tu ima jos dosta tih, moglo bi se reci popularnih kucsita, tt commander MS (I-III) i coolermaster elite, te spire kucista. Sve to plus sharkoon serija T, Tt serija V te xigmatek asgard i midgard modeli cine jednu veliku nakupinu kvalitetnih kucista za budget gaming konfiguracije. KJ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čemu ovaj post? Koja mu je svrha?
|
|
Oglas
|