|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Optical bay za laptop + ssd
U lapu imam disk od 640gb i stvarno mi treba taj kapacitet, ali bi htio i ssd. Na ebayu ima Optical bay koji su skoro kompatibilni sa svim laptopima i mogao bi u njega staviti ssd. E sada je pitanje, da li bi to zaista mogaoodgovaraju li naponi i slično i ima li nekih ograničenja u brzini sata utora ukoliko ssd stavim na mjesto pržilice? O ovome se radi sa e-baya |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Kod tebe baše bez problema. Nema nikakve razlike koju bi primjetio golim okom. Furam ja svoj stari Lenovo T43p sa Samsung 120Gb HD IDE kao storage a kod optical bay kako već caddy, ultrabay stavio SSD Vertex 4 128Gb kao OS. Jedino što vidim limit 150MB read/write zbog chipseta ploče. Pravu razliku bi osjetio kad pređem na T61.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Još da si napisao o kojem se lapu radi di bi nam bio kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemoj mu zamjeriti - novi je na forumu. Ima neku Toshibu sa i5, onako gej bijela (taman za njega). ![]()
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Na putu sam stoga nisam stigao odgovoriti na pitanje o kojem laptopu se radi. Tek sam sada se doćepao interneta na malo duže. U potpisu se nalaze specifikacije laptopa pod oznakom a500-1gh (toshiba) I kaže se "elegantno" bijele a ne gej bijeli ![]() @dottore mi je dostatno odgovorio, dakle išlo bi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|